Ελένη Μενεγάκη: Χτίζοντας ένα μοναστήρι στην Άνδρο για τον τρίτο της γάμο

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία της Ελένης Μενεγάκη που χτίζει ένα μοναστήρι στην Άνδρο και τον όρκο της για έναν ισχυρότερο τρίτο γάμο. Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό «Yes».

Ελένη Μενεγάκη: Χτίζοντας ένα μοναστήρι στην Άνδρο για τον τρίτο της γάμο>

Περιεχόμενα

  1. Το μοναστήρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο
  2. Η ερωτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον Ματέο Παντζόπουλο

Το μοναστήρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο: Μια συγκλονιστική αποκάλυψη στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού «Yes». Μάθετε για τον όρκο της και την κατασκευή ενός μοναστηριού για να ενισχύσει τον τρίτο της γάμο.

Ελένη Μενεγάκη: Έχτισε μοναστήρι στην Άνδρο – Ο όρκος χιλιάδων ευρώ για να ριζώσει ο τρίτος της γάμος.

Το μοναστήρι της Ελένης Μενεγάκη στην Άνδρο

Ένα συγκλονιστικό πρωτοσέλιδο γνωστού περιοδικού αποκαλύπτει ότι η Ελένη Μενεγάκη έχτισε μοναστήρι στην Άνδρο, εκπληρώνοντας τάμα χιλιάδων ευρώ, σε μια προσπάθεια να εδραιώσει τον τρίτο της γάμο με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ερωτική εξομολόγηση της Ελένης Μενεγάκη στον Ματέο Παντζόπουλο

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια σπάνια ερωτική εξομολόγηση στον Ματέο Παντζόπουλο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, εκφράζοντας την επιθυμία της να συνεχίσει ο σύζυγός της να τη βρίσκει ελκυστική παρά τις αλλαγές στο σώμα της.

Πριν από μερικά χρόνια, στην εκπομπή της, η Μενεγάκη συζήτησε το θέμα της διατήρησης της ελκυστικότητας σε μια σχέση.

Αποκάλυψε με ειλικρίνεια ότι κατά τη διάρκεια της τελευταίας της εγκυμοσύνης και μετά τον τοκετό, δυσκολεύτηκε να αποδεχτεί το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη.

Στην εκπομπή της, η Μενεγάκη μοιράστηκε: «Εγώ, που είχα πολλές εγκυμοσύνες, αισθάνθηκα ανασφάλεια κατά τη διάρκεια της τελευταίας μου εγκυμοσύνης.

Ελένη Μενεγάκη: Χτίζοντας ένα μοναστήρι στην Άνδρο για τον τρίτο της γάμο

Κοίταξα τον εαυτό μου και σκέφτηκα: «Πού πας έτσι;» Έδωσα μια υπόσχεση στον εαυτό μου ότι δεν θα το αφήσω να ξανασυμβεί. Ήθελα ο σύζυγός μου να με βρίσκει επιθυμητή και δεν μπορούσα να δεχτώ τίποτα λιγότερο».

Ελένη Μενεγάκη: Χτίζοντας ένα μοναστήρι στην Άνδρο για τον τρίτο της γάμο
To top