Ενημέρωση φωτογραφιών & ανάκτησης: Η Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από γάτα

Η Ελληνίδα δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από τη γάτα Nonta. Δείτε τις φωτογραφίες της μετά το ατύχημα & διαβάστε για την ανάρρωσή της.

Ενημέρωση φωτογραφιών & ανάκτησης: Η Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από γάτα>

Η δημοφιλής Ελληνίδα δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αφού η γάτα της, Nonta, τραυμάτισε το μάτι της.

Η ίδια δημοσίευσε σχετικά με το ατύχημα και την ανάρρωση, συμπεριλαμβανομένων των πρώτων φωτογραφιών μετά το περιστατικό.

Η Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από τη γάτα της, Nonta

Η Αγγελική Νικολούλη, δημοφιλής Ελληνίδα δημοσιογράφος, τραυματίστηκε στο μάτι της όταν της επιτέθηκε η γάτα της, η Nonta, που ήταν το κατοικίδιό της.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο και χρειάστηκε να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά της για να αναρρώσει.

Λόγω του τραυματισμού της, δεν μπόρεσε να ευχηθεί στους τηλεθεατές της εκπομπής της, «Τούνελ», καλό Πάσχα, όπως έκανε συνήθως. Αντ’ αυτού, τους ζήτησε να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της, anikolouli.gr, για να λάβουν τις ευχές της.

Η Αγγελική μοιράστηκε την εμπειρία της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μαζί με φωτογραφίες του τραυματισμού της, τις οποίες δημοσίευσε για τους ανήσυχους θαυμαστές της.

Στην ανάρτησή της, εξέφρασε την απογοήτευσή της που δεν μπορούσε να εργαστεί λόγω του τραυματισμού της, αλλά και την ευγνωμοσύνη της για τη φροντίδα που έλαβε στο νοσοκομείο.

«Φίλοι μου, τα φώτα του «Τούνελ» έσβησαν μια εβδομάδα νωρίτερα και δεν πρόλαβα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα, όπως κάνουμε συνήθως κάθε χρόνο. Ένας μικροτραυματισμός με ανάγκασε να κάνω ένα διάλειμμα από την έρευνά μου για λίγες ημέρες.

Μου επιτέθηκε ο Nonta, ο τετράποδος γάτος μου, ο οποίος αποφάσισε ξαφνικά να μου δείξει τα νύχια του… Δυστυχώς, το μάτι μου ήταν ο στόχος της επίθεσής του και έπρεπε να αποφύγω οτιδήποτε θα μπορούσε να το επιδεινώσει σύμφωνα με τις συμβουλές του γιατρού μου», έγραψε.

Από τότε η Αγγελική έχει αναρρώσει πλήρως και έχει επιστρέψει στη δουλειά της ως δημοσιογράφος.

Οι θαυμαστές της είναι ενθουσιασμένοι που τη βλέπουν να επιστρέφει στη δράση και η γάτα της Nonta αναμφίβολα παίρνει επιπλέον χάδια και λιχουδιές για να αποζημιώσει για το ατύχημα.

Ενημέρωση φωτογραφιών & ανάκτησης: Η Αγγελική Νικολούλη τραυματίστηκε από γάτα
To top