Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της: Η ηθοποιός Καίτη Φίνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο

Η Ελληνίδα ηθοποιός Καίτη Φίνου μοιράζεται την κατάσταση της υγείας της μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Ενημέρωση για την κατάσταση της υγείας της: Η ηθοποιός Καίτη Φίνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο>

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο και μοιράστηκε την κατάσταση της υγείας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εξηγεί ότι πηγαίνει στο νοσοκομείο για ορό και σε ένα επόμενο βίντεο στο TikTok, δείχνει πλάνα από το εσωτερικό του ασθενοφόρου, αποκαλύπτοντας ότι ο πυρετός της είχε φτάσει τους 39,7 βαθμούς. Η Φίνου προέτρεψε τους θαυμαστές της να προσέχουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

Η Καίτη Φίνου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο: Ηθοποιός μοιράζεται την κατάσταση της υγείας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η ηθοποιός Κέιτι Φίνου μοιράστηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο για ενδοφλέβια θεραπεία.

Σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram, εξέφρασε την πίστη και την ελπίδα της για ανάρρωση, λέγοντας: «Ο Θεός να με βοηθήσει. Ό,τι θέλει ο Θεός. Να προσέχετε παιδιά». Ένα άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο TikTok την έδειχνε ξαπλωμένη μέσα στο ασθενοφόρο, εξηγώντας πως δεν είχε αρρωστήσει ποτέ ξανά με τόσο υψηλό πυρετό.

Η Φίνου, η οποία είναι καπνίστρια εδώ και 45 χρόνια, έφτασε τον πυρετό στα 39,7, με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί για τρεις ημέρες. Υπενθυμίζει στους οπαδούς της να προσέχουν τον εαυτό τους και τους γύρω τους.

To top