Ενίσχυση των αστικών μεταφορών: Δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας

Απολαύστε δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας μέσω του πιλοτικού προγράμματος της ΟΣΥ ΑΕ. Συνδεθείτε στο δίκτυο «WiBUS» για εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε επιλεγμένες λεωφορειακές γραμμές. Η πρωτοβουλία αυτή της Interbus στοχεύει στην ενίσχυση των οδικών μεταφορών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την Ο.

Ενίσχυση των αστικών μεταφορών: Δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας>

Περιεχόμενα

  1. Δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας
  2. Εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τους επιβάτες λεωφορείων
  3. Πιλοτικό πρόγραμμα και διαφημιστική σύμπραξη

Δωρεάν WiFi διατίθεται πλέον στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας μέσω πιλοτικού προγράμματος της ΟΣΥ ΑΕ. Οι επιβάτες μπορούν να απολαμβάνουν εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο σε επιλεγμένες λεωφορειακές γραμμές, όπως Π. Φάληρο-Κηφισιά και Ομόνοια-Κηποθέατρο.

Το πρόγραμμα, που ξεκίνησε από την Interbus, προσφέρει δωρεάν ασύρματη πρόσβαση και αξιοποιεί τη διαφήμιση για την κάλυψη του κόστους επένδυσης και συντήρησης. Η πρωτοβουλία αυτή στοχεύει στην ενίσχυση των οδικών μεταφορών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για την Ο.ΣΥ. Α.Ε., την Ο.Α. Α.Ε. ή τους επιβάτες.

Δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας

Οι επιβάτες των αστικών λεωφορείων στην Αθήνα μπορούν πλέον να έχουν δωρεάν πρόσβαση σε δίκτυο Wi-Fi. Η ΟΣΥ ΑΕ έχει ξεκινήσει ένα πιλοτικό πρόγραμμα που παρέχει την υπηρεσία αυτή σε διάφορες λεωφορειακές γραμμές, όπως Π.

Φάληρο-Κηφισιά, Ακαδημία-Βούλα, Χαλκοκονδύλη-Μεταμόρφωση-Ν. Κηφισιά, Ομόνοια-Κηπούπολη, Πειραιάς-Πέραμα, Λαμπρινή-Πλ. Σύνταγμα-Γιτζιφιές.

Εύκολη πρόσβαση στο Διαδίκτυο για τους επιβάτες λεωφορείων

Το έργο αποσκοπεί στο να προσφέρει εύκολη πρόσβαση στο διαδίκτυο στους επιβάτες αυτών των λεωφορείων.

Για να συνδεθούν, οι επιβάτες πρέπει απλώς να ενεργοποιήσουν το Wi-Fi στις κινητές συσκευές τους και να επιλέξουν το δίκτυο «WiBUS» από τα διαθέσιμα δίκτυα Wi-Fi. Στη συνέχεια θα εμφανιστεί η σελίδα σύνδεσης. Η πληροφοριακή σήμανση τοποθετείται σε εμφανή σημεία στο εσωτερικό των οχημάτων για την καθοδήγηση των επιβατών.

Πιλοτικό πρόγραμμα και διαφημιστική σύμπραξη

Το πρόγραμμα αυτό βρίσκεται επί του παρόντος σε πιλοτική φάση και έχει ξεκινήσει από την Interbus, μια διαφημιστική εταιρεία που είναι υπεύθυνη για τη διαφημιστική αξιοποίηση των οχημάτων της OSI SA.

Η Interbus έχει επενδύσει στη δημιουργία, διαχείριση και συντήρηση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, αποκομίζοντας έσοδα από τη διαφημιστική προβολή εταιρειών και προϊόντων στο ασύρματο δίκτυο των αστικών συγκοινωνιών.

Η σταδιακή επέκταση αυτού του δικτύου ασύρματης πρόσβασης στο διαδίκτυο έχει ως στόχο να ενισχύσει τη φιλικότητα και την ελκυστικότητα των οδικών μεταφορών χωρίς να επιβαρύνει οικονομικά την Ο.ΣΥ. Α.Ε., την Ο.Α. Α.Ε. ή τους επιβάτες.

Ενίσχυση των αστικών μεταφορών: Δωρεάν WiFi στα αστικά λεωφορεία της Αθήνας
To top