Ένταση για τις δηλώσεις του Πνευματικού: Τσίπρας εναντίον Κοσιώνη – Αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα

Ένταση Τσίπρα-Κοσιώνη για τις δηλώσεις Πνευματικού. Ο Τσίπρας αμφισβητεί τη μεροληψία των μέσων ενημέρωσης, η Κοσιώνη αμφισβητεί την ειλικρίνεια. Υπονοείται η κρυφή ατζέντα του Μητσοτάκη.

Ένταση για τις δηλώσεις του Πνευματικού: Τσίπρας εναντίον Κοσιώνη – Αποκαλύπτεται η κρυφή ατζέντα>

Περιεχόμενα

  1. Πνευματικού: Τσίπρας εναντίον Κοσιώνη
  2. Σύγκρουση Τσίπρα – Κοσιώνη για τις δηλώσεις Πνευματικού

Πνευματικού: Τσίπρας εναντίον Κοσιώνη

Οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), προκάλεσαν έντονη αντιπαράθεση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Σίας Κοσιώνη.

Ο κ. Τσίπρας επισήμανε την επιλεκτική εστίαση στις κομματικές δηλώσεις, αναφέροντας την διαγραφή του κ. Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για απόκλιση από το πρόγραμμα. Επίσης, επέκρινε την απραξία σχετικά με την επίμαχη δήλωση του κ. Μητσοτάκη για τον έλεγχο των ασθενών του ΕΣΥ.

Καθώς εξελισσόταν η συζήτηση, η κ. Κοσιώνη αμφισβήτησε την ειλικρίνεια του Πνευματικού, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του κ. Τσίπρα, ο οποίος κατηγόρησε τα ΜΜΕ για μεροληψία και συνέδεσε τα σχόλια με την υποτιθέμενη κρυφή ατζέντα του κ. Μητσοτάκη.

Σύγκρουση Τσίπρα – Κοσιώνη για τις δηλώσεις Πνευματικού

Οι αμφιλεγόμενες δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού, υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας (ΝΔ), προκάλεσαν μια μικρή σύγκρουση μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και της Σίας Κοσιώνη.

Ο Τσίπρας, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επεσήμανε τη διαφορετική μεταχείριση των δηλώσεων που γίνονται από μέλη διαφορετικών κομμάτων. Ανέφερε το παράδειγμα της διαγραφής του κ. Κατρούγκαλου από το ψηφοδέλτιο επειδή παρέκκλινε από το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο αρχηγός της ΝΔ κ. Μητσοτάκης δεν αντιμετώπισε καμία συνέπεια για την απαράδεκτη δήλωσή του περί ελέγχου ασθενών στο ΕΣΥ.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η παρουσιάστρια Σία Κοσιώνη παρενέβη και ρώτησε τον Τσίπρα για τις πραγματικές προθέσεις του Πνευματικού.

Ο Τσίπρας απάντησε εμφατικά, κατηγορώντας τα μέσα ενημέρωσης για προκατάληψη και διαβεβαιώνοντας την πεποίθησή του ότι οι δηλώσεις του Πνευματικού αντανακλούσαν την κρυφή ατζέντα του Μητσοτάκη.

To top