Επερχόμενη πρόταση γάμου: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Μανώλης Κονταρός αποκαλύπτει ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και ότι επίκειται πρόταση γάμου.

Επερχόμενη πρόταση γάμου: Δέσποινα Βανδή & Βασίλης Μπισμπίκης>

Ο Μανώλης Κονταρός έριξε μια βόμβα στην εκπομπή «Just The 2 Of Us», αποκαλύπτοντας ότι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και επίκειται πρόταση γάμου.

Ως κολλητός φίλος του Μπισμπίκη, ο Κονταρός άφησε άφωνη τη Δέσποινα με την αποκάλυψή του, με αποτέλεσμα να προκληθούν πολλές εικασίες και ενθουσιασμός για την επικείμενη πρόταση γάμου. Η εκπομπή Χαμογέλα σχολίασε τη λέξη «όταν» αντί για «αν» που χρησιμοποίησε ο Κονταρός, υποδηλώνοντας ότι η πρόταση γάμου είναι ήδη στα σκαριά.

Αποκάλυψη-φως για την πρόταση: Δέσποινα Βανδή και Βασίλης Μπισμπίκης

Ο Μανώλης Κονταρός εξέπληξε τους πάντες με ευχάριστο τρόπο στο Just The 2 Of Us. Ερμήνευσε κρητικά τραγούδια και έριξε μια βόμβα για το ζευγάρι Βανδή-Μπισμπίκη.

«Αγαπώ τη Δέσποινα Βανδή, αυτή και ο Βασίλης Μπισμπίκης είναι ερωτευμένοι και πότε θα γίνει η πρόταση γάμου, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πώς», είπε αφήνοντας άφωνη τη Δέσποινα. Η λέξη «όταν» που χρησιμοποίησε ο ίδιος αντί για το «αν» παραπέμπει σε επικείμενη πρόταση γάμου που ετοιμάζεται να κάνει ο Βασίλης Μπισμπίκης στην αγαπημένη του, Δέσποινα Βανδή.

Η αποκάλυψη αυτή έχει τραβήξει την προσοχή των θαυμαστών που ανυπομονούν να δουν τι θα συμβεί στη συνέχεια.

To top