Επιζών από το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πήρε εξιτήριο μετά από 44 ημέρες

Η ανάρρωση της Δάφνης από το θανατηφόρο σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη έφερε χαμόγελα στην οικογένειά της και στον κόσμο μετά από 44 ημέρες θεραπείας.

Επιζών από το θανατηφόρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη πήρε εξιτήριο μετά από 44 ημέρες>

Περιεχόμενα

  1. Η Δάφνη βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 44 ημέρες
  2. Μια δραματική εμπειρία
  3. Ευχαριστούμε τους ήρωες
  4. Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση

Μετά από 44 ημέρες θεραπείας, η Δάφνη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από ένα θανατηφόρο σιδηροδρομικό ατύχημα στα Τέμπη.

Ο σύντροφος της Δάφνης δεν επέζησε, αλλά η ίδια αφηγείται τις δραματικές στιγμές μετά τη σύγκρουση και ευχαριστεί τους δύο αξιωματικούς του ναυτικού που της έσωσαν τη ζωή. Παρά το γεγονός ότι υπέφερε από πολλαπλά τραύματα, η πρόοδος της ανάρρωσης της Δάφνης έφερε χαμόγελα στην οικογένειά της και στον κόσμο.

Η Δάφνη βγήκε από το νοσοκομείο μετά από 44 ημέρες

Η Δάφνη, μια 36χρονη επιζήσασα από το μοιραίο ατύχημα με το τρένο Intercity στα Τέμπη, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά από 44 ημέρες θεραπείας. Την πρόοδο της ανάρρωσής της παρακολούθησαν με συγκίνηση άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Βρισκόταν στο δεύτερο βαγόνι μαζί με τον σύντροφό της, ο οποίος δυστυχώς δεν επέζησε από το ατύχημα.

Μια δραματική εμπειρία

Αφηγούμενη τις στιγμές μετά τη σύγκρουση, η Δάφνη είπε: «Νόμιζα ότι ήταν ένα κακό όνειρο. Ξαφνικά πετάχτηκα μπροστά στο αντίθετο κάθισμα. Έχασα τις αισθήσεις μου προς στιγμήν. Ανοίγω τα μάτια μου και βρίσκομαι έξω από το τρένο.

Στην αρχή νομίζω ότι είναι ένα κακό όνειρο. Έχω εξάψεις και στη συνέχεια συνειδητοποιώ ότι αυτό συμβαίνει πραγματικά. Φώναζα για βοήθεια. Ο σκύλος μου ήταν δίπλα μου. Της έλεγα να φύγει για να μην καεί, αλλά δεν έφευγε».

Ευχαριστούμε τους ήρωες

Η Δάφνη εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της στους δύο αξιωματικούς του ναυτικού που της έσωσαν τη ζωή. «Δύο αξιωματικοί του ναυτικού που ήταν επιβάτες με τράβηξαν μακριά από τη φωτιά. Τους ευχαριστώ που με έσωσαν.

Αισθάνομαι βαθιά θλίψη για την απώλεια του συντρόφου μου, αλλά και χαρά που μετά από 44 ημέρες νοσηλείας βγήκα από το νοσοκομείο».

Ο αδελφός της Δάφνης, Γιώργος Μπρέλλας, εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του προς τους ήρωες.

«Ξεκίνησαν από το 7ο βαγόνι, βοήθησαν στο 6ο, στο 5ο, υπήρχαν πολλά βαγόνια και εκεί μπροστά στις φλόγες κανείς δεν τόλμησε να πλησιάσει εκτός από αυτά τα δύο παιδιά».

Απαιτείται συνεχής παρακολούθηση

Η Δάφνη υπέστη πολλαπλούς τραυματισμούς, όπως ρήξη ήπατος και θλάση πνεύμονα, οι οποίοι εξακολουθούν να απαιτούν παρακολούθηση.

Παρόλα αυτά, η οικογένειά της και οι αγαπημένοι της είναι ευγνώμονες για την ανάρρωσή της και την έξοδό της από το νοσοκομείο.

To top