Έρευνα για τον πατέρα Αντόνιο: Υπο έρευνα για κακουργήματα και οικονομική διαχείριση

Ο πατέρας Αντώνιος και η σύζυγός του αντιμετωπίζουν έρευνα για κακουργήματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση των ΜΚΟ. Μάθετε τις λεπτομέρειες των κατηγοριών και τις πιθανές συνέπειες.

Έρευνα για τον πατέρα Αντόνιο: Υπο έρευνα για κακουργήματα και οικονομική διαχείριση>

Περιεχόμενα

  1. Η έρευνα αποκαλύπτει κατηγορίες κατά του πατέρα Αντώνιο
  2. Έρευνα αποκαλύπτει καταγγελίες κατά του πατέρα Αντόνιο

Η έρευνα αποκαλύπτει κατηγορίες κατά του πατέρα Αντώνιο

Ο πατέρας Αντόνιο, πρώην ιδρυτής και επικεφαλής της ΜΚΟ Κιβωτός του Κόσμου, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια ανησυχητική κατάσταση, καθώς εναντίον του ίδιου και της συζύγου του διεξάγεται έρευνα για τρία σοβαρά κακουργήματα που σχετίζονται με την οικονομική διαχείριση της οργάνωσης.

Έρευνα αποκαλύπτει καταγγελίες κατά του πατέρα Αντόνιο

Η εισαγγελική παραγγελία έχει καλέσει τον ιερέα και τον πρεσβύτερο να δώσουν εξηγήσεις ως ύποπτοι σε σχέση με πράξεις ατιμωρησίας, υπεξαίρεσης και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Η Οικονομική Αστυνομία ερευνά εκτενώς τις οικονομικές τους δραστηριότητες.

Η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη εστιάζει στη φερόμενη υπεξαίρεση 190 χιλιάδων ευρώ, τα οποία υποτίθεται ότι χρησιμοποιήθηκαν από το ζευγάρι για την απόκτηση ακινήτου στην Πωγωνιανή Ηπείρου, την κάλυψη δαπανών ανακαίνισης και την καταβολή φόρων μεταβίβασης. Το ακίνητο φέρεται να αγοράστηκε με μετρητά στην αντικειμενική του αξία.

Περαιτέρω υποψίες προκύπτουν από την ανακάλυψη δεκάδων χιλιάδων ευρώ, καθώς και κοσμημάτων και χρυσού, συνολικής αξίας 467 χιλιάδων ευρώ, στην κατοικία του ζευγαριού και σε προσωπικές θυρίδες.

Ο εισαγγελέας εξετάζει αν τα χρήματα αυτά και η διαχείρισή τους συνιστούν επίσης ξέπλυμα χρήματος.

Μόλις ο πατήρ Αντόνιο και ο πρώην πρόεδρος της ΜΚΟ δώσουν τις εξηγήσεις τους, οι καταθέσεις τους θα εξεταστούν από τον εισαγγελέα για να διαπιστωθεί αν η υπόθεση χρήζει περαιτέρω ποινικής έρευνας ή θα πρέπει να κλείσει.

Εκτός από αυτές τις οικονομικές κατηγορίες, ο πατέρας Αντώνιος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα και πλημμέλημα μετά από έρευνα της Εισαγγελίας Ανηλίκων σχετικά με κατηγορίες για σεξουαλική και σωματική κακοποίηση παιδιών υπό τη φροντίδα της ΜΚΟ.

To top