Έξαλλη Άντζι Σαμίου: Το εκλογικό αποτέλεσμα πυροδοτεί την κριτική των Ελλήνων πολιτών

Η Άντζυ Σαμίου εκφράζει την απογοήτευσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, επικρίνοντας τους Έλληνες πολίτες ως «δειλούς». Μάθετε περισσότερα για τις απόψεις της.

Έξαλλη Άντζι Σαμίου: Το εκλογικό αποτέλεσμα πυροδοτεί την κριτική των Ελλήνων πολιτών>

Περιεχόμενα

  1. Άντζι Σαμίου: Απογοητευμένη με το εκλογικό αποτέλεσμα
  2. Αμφισβήτηση του μέλλοντος

Η Άντζυ Σαμίου εκφράζει την απογοήτευσή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, επικρίνοντας τους Έλληνες πολίτες ως «δειλούς» που επηρεάζονται από τα ΜΜΕ. Αμφισβητεί τη δυνατότητα ανατροπής του αποτελέσματος και ζητά ατομική ευθύνη.

Μιλώντας στον ALPHA και τον ΑΝΤ1, τονίζει το ρόλο των ΜΜΕ στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης.

Άντζι Σαμίου: Απογοητευμένη με το εκλογικό αποτέλεσμα

Η Άντζυ Σαμίου, ένθερμη υποστηρίκτρια του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για το εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μαΐου.

Μιλώντας στον ALPHA, επέκρινε τους Έλληνες πολίτες για τη «δειλία» τους, όπως τη χαρακτήρισε, να υποκύπτουν στην επιρροή των μέσων ενημέρωσης.

Αμφισβήτηση του μέλλοντος

Αναλογιζόμενος τις επόμενες εκλογές, ο κ. Σαμίου εξέφρασε την αβεβαιότητά του για την πιθανότητα ανατροπής του αποτελέσματος. Τόνισε την ανάγκη ανάληψης ευθυνών από τα άτομα και εξέφρασε αμφιβολίες για την αφύπνιση του λαού.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε το ρόλο των μέσων ενημέρωσης στη διαμόρφωση της αντίληψης του κοινού και εξέφρασε το παράπονο της για την έλλειψη ενημέρωσης του πληθυσμού για τα πολιτικά προγράμματα.

To top