«Έξι μήνες χωρίς εσένα»: Σπαρακτικό βίντεο της μητέρας της Emma | #Emma

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο της μητέρας της Emma, που αποτυπώνει τη βαθιά θλίψη του «Έξι μήνες χωρίς εσένα». Η απώλεια της 21χρονης Έμμα άφησε ένα κενό, καθώς οι αγαπημένοι της περιηγούνται σε μια ζωή χωρίς νόημα.

«Έξι μήνες χωρίς εσένα»: Σπαρακτικό βίντεο της μητέρας της Emma | #Emma>

Περιεχόμενα

  1. «Έξι μήνες χωρίς εσένα»: το βίντεο της μητέρας της Emma ραγίζει καρδιές
  2. «Έξι μήνες χωρίς εσένα»

Παρακολουθήστε το σπαρακτικό βίντεο της μητέρας της Emma, καθώς μοιράζεται τη θλίψη και τον πόνο της μετά από «Έξι μήνες χωρίς εσένα».

Ο τραγικός χαμός της 21χρονης Emma, που απομακρύνθηκε με βίαιο και απάνθρωπο τρόπο, έχει αφήσει τους οικείους της να υπομένουν μια ζωή γεμάτη απόγνωση και κενό. Ελάτε να θυμηθούμε μαζί αυτή την αγγελική ψυχή και να νιώσουμε την αιώνια αγάπη που εμπνέει. Παρά τη φυσική της απουσία, το πνεύμα της Έμμα συνεχίζει να λάμπει έντονα, φέρνοντας παρηγοριά σε όσους την αγαπούν.

Προς τιμήν της μνήμης της, έχουν γίνει γενναιόδωρες δωρεές συνολικού ύψους 150 ευρώ στην Κτηνιατρική Κλινική Ξανθουδάκη, εξασφαλίζοντας την ευημερία των ζώων που την έχουν ανάγκη. Η θερμή μας ευγνωμοσύνη απευθύνεται σε όλους όσοι συνέβαλαν. #emma.

«Έξι μήνες χωρίς εσένα»: το βίντεο της μητέρας της Emma ραγίζει καρδιές

Στις 27 Νοεμβρίου, το έθνος συγκλονίστηκε από τον βίαιο και απάνθρωπο τρόπο με τον οποίο σκοτώθηκε ένας άγγελος όπως η 21χρονη Έμμα. Έξι μήνες μετά και οι δικοί της άνθρωποι ζουν «6 μήνες απελπισίας … 6 μήνες χωρίς εσένα.

μια ζωή χωρίς νόημα 😢 …» όπως έγραψε η μητέρα της στο Facebook.

«Ραγίζει» καρδιές το βίντεο της μητέρας της αδικοχαμένης Έμμας.

«Έξι μήνες χωρίς εσένα»

6 μήνες 😢😢😢 Αγαπημένε μου άγγελε . όπου κι αν είσαι να θυμάσαι . σ’ αγαπώ πάντα και για πάντα 💔♾️💔#emmakariotaki.

Έξι μήνες έχουν περάσει από τότε που αυτό το υπέροχο πλάσμα, η Έμμα, ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων.

Αλλά συνεχίζει να είναι στις σκέψεις μας και να δίνει φως, ακόμη και χωρίς τη φυσική της παρουσία.

Οι άνθρωποι που την αγάπησαν και δεν θα την ξεχάσουν ποτέ, δώρισαν στη μνήμη της το ποσό των 150 ευρώ στην Κτηνιατρική Κλινική Ξανθουδάκη για την κτηνιατρική περίθαλψη των ζώων που φροντίζουμε.

Σας ευχαριστώ πολύ ❤️❤️.

#emma.

To top