Φωτεινότερο μέλλον μπροστά μας: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει με ψηφιακή ταυτότητα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει με ψηφιακή ταυτότητα, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε ένα καλύτερο μέλλον. Ψηφίζει για πρόοδο, υψηλότερους μισθούς, καλύτερες θέσεις εργασίας και ένα ισχυρότερο έθνος. Μια γιορτή της δημοκρατίας με αισιοδοξία για το αύριο.

Φωτεινότερο μέλλον μπροστά μας: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει με ψηφιακή ταυτότητα>

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ψηφίζει με ψηφιακή ταυτότητα, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη του σε ένα καλύτερο μέλλον για τη χώρα μας. Συνοδευόμενος από την οικογένειά του, ψήφισε στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς, δεχόμενος ευχές από πλήθος κόσμου που τον στήριξε.

Με επίκεντρο το μέλλον μας, τονίζει τη σημασία της ψήφου για πρόοδο, υψηλότερους μισθούς, καλύτερες θέσεις εργασίας και ένα ισχυρότερο έθνος. Οι εκλογές ενσαρκώνουν τη γιορτή της δημοκρατίας και ο Μητσοτάκης είναι βέβαιος ότι το αύριο θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ευημερία.

Φωτεινότερο μέλλον: Ο Μητσοτάκης ψηφίζει με την ψηφιακή ταυτότητα

Την πίστη του σε ένα καλύτερο αύριο εξέφρασε με αυτοπεποίθηση ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, ασκώντας το εκλογικό του δικαίωμα.

Συνοδευόμενος από την κόρη του και τον γιο του, ο κ. Μητσοτάκης έφτασε στο εκλογικό τμήμα της Κηφισιάς, όπου τον υποδέχτηκε πλήθος κόσμου που τον στήριξε και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. Αξιοσημείωτο είναι ότι χρησιμοποίησε την ψηφιακή του ταυτότητα για να ψηφίσει.

Μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, ο κ. Μητσοτάκης έδωσε ευχές για τα γενέθλια στους παρευρισκόμενους και δήλωσε: «Σήμερα, ψηφίζουμε για το μέλλον μας – ένα μέλλον με υψηλότερους μισθούς, αυξημένες ευκαιρίες απασχόλησης, ένα αποτελεσματικό σύστημα υγείας, ένα ισχυρότερο έθνος με ασφαλή σύνορα και έναν σημαίνοντα ρόλο στην Ευρώπη. Οι εκλογές είναι μια γιορτή της δημοκρατίας και είμαι απόλυτα βέβαιος ότι το αύριο θα φέρει ακόμη μεγαλύτερη ευημερία για τη χώρα μας».

To top