Γαλήνια απόδραση: Η Ράνια Τζίμα εξερευνά τη Σκύρο για χαλάρωση

Αποδράστε στη Σκύρο για ένα γαλήνιο Σαββατοκύριακο, καθώς η δημοσιογράφος Ράνια Τζίμα βρίσκει στιγμές χαλάρωσης με την οικογένειά της, αποτυπώνοντας στη φωτογραφία της ένα εκπληκτικό φυσικό τοπίο.

Γαλήνια απόδραση: Η Ράνια Τζίμα εξερευνά τη Σκύρο για χαλάρωση>

Δείτε το γαλήνιο Σαββατοκύριακο της Ράνιας Τζίμα στη Σκύρο, όπου η δημοσιογράφος και κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA αποδρά με την οικογένειά της.

Μακριά από το εργασιακό άγχος, αγαπούν τις στιγμές χαλάρωσης μέσα σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο, που αποτυπώνεται στη φωτογραφία της Ράνιας Τζίμα.

Στιγμές χαλάρωσης: Rania Tzima’s Weekend Getaway

Η Ράνια Τζίμα, η γνωστή δημοσιογράφος και βασική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του MEGA, κάνει ένα διάλειμμα από το πυρετώδες πρόγραμμα εργασίας της.

Συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακκελαρίδη, και την κόρη τους, έχει αποδράσει στο γαλήνιο νησί της Σκύρου για μια καλοπληρωμένη οικογενειακή ανάπαυλα.

Σε μια μαγευτική φωτογραφία που μοιράστηκε η Ράνια Τζίνα, το μαγευτικό φυσικό τοπίο της Σκύρου ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας.

Με το άψογο μείγμα στεριάς και θάλασσας και τα κρυστάλλινα νερά να αστράφτουν στο φόντο, πρόκειται για μια τέλεια εικόνα που αποπνέει ηρεμία.

To top