Γείτονας εμποδίζει φοιτητή από το να πηδήξει από την ταράτσα στην Πάτρα

Γείτονας σώζει φοιτητή από το να πηδήξει από την ταράτσα στην Πάτρα, Ελλάδα. Γυναίκα μεταφέρεται σε ψυχιατρική κλινική. Οι γρήγορες ενέργειες απέτρεψαν την τραγωδία.

Γείτονας εμποδίζει φοιτητή από το να πηδήξει από την ταράτσα στην Πάτρα>

Περιεχόμενα

  1. Γείτονας σώζει 25χρονο φοιτητή από πτώση από ταράτσα στην Πάτρα
  2. Η αστυνομία και οι παρευρισκόμενοι βοηθούν στην πρόληψη της τραγωδίας
  3. Χρονικό της εκδήλωσης

Ένας γείτονας στην Πάτρα, στην Ελλάδα, έσωσε πρόσφατα έναν 25χρονο φοιτητή από το να πηδήξει από μια ταράτσα.

Η γυναίκα έγινε αντιληπτή από τον γείτονα, ο οποίος έσπευσε να την συγκρατήσει, ενώ η αστυνομία και οι παρευρισκόμενοι την έπεισαν να κατέβει από την ταράτσα. Αργότερα μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική λόγω των ψυχολογικών της προβλημάτων.

Γείτονας σώζει 25χρονο φοιτητή από πτώση από ταράτσα στην Πάτρα

Μια 25χρονη γυναίκα αποτράπηκε από το να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα το απόγευμα της Δευτέρας χάρη στις γρήγορες ενέργειες ενός γείτονα.

Η γυναίκα, φοιτήτρια από την Αθήνα, είχε ανέβει στην ταράτσα με σκοπό να βάλει τέλος στη ζωή της, αλλά ο γείτονας την αντιλήφθηκε και έσπευσε να την συγκρατήσει.

Η αστυνομία και οι παρευρισκόμενοι βοηθούν στην πρόληψη της τραγωδίας

Η παρέμβαση του γείτονα ήταν κρίσιμη, αλλά και η συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Α’ Πατρών ήταν επίσης σημαντική για να αποτραπεί το άλμα της γυναίκας.

Αφού έφτασαν στο σημείο, οι αστυνομικοί μίλησαν με τη γυναίκα και την έπεισαν να μην προχωρήσει το σχέδιό της.

Τελικά, η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών και στη συνέχεια με εισαγγελική εντολή στην Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα πάλευε με ψυχολογικά προβλήματα, τα οποία ίσως συνέβαλαν στις αυτοκτονικές σκέψεις της.

Χρονικό της εκδήλωσης

Το γεγονός συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας, όταν μια νεαρή γυναίκα απείλησε να πηδήξει από την ταράτσα πολυκατοικίας στην περιοχή της Αγίας Σοφίας στην Πάτρα.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, αλλά η παρέμβαση δύο νεαρών ανδρών ήταν αυτή που αποδείχθηκε σωτήρια.

Ένας από τους άνδρες ανέβηκε μάλιστα στην ταράτσα και μίλησε στη γυναίκα για πολλή ώρα, πείθοντάς την τελικά να μην κάνει κακό στον εαυτό της. Η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, αλλά ευτυχώς δεν έπαθε τίποτα.

Χάρη στη γρήγορη σκέψη και την παρέμβαση του γείτονα, της αστυνομίας και των παρευρισκομένων, αποφεύχθηκε ένα τραγικό περιστατικό.

To top