Γείτονες έκπληκτοι, παιδί ασφαλές: Πτώση 2χρονου παιδιού από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό

Η πτώση ενός 2χρονου παιδιού από το μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας αφήνει παγωμένους τους γείτονες. Η άμεση ιατρική ανταπόκριση και η μεταφορά σε εξειδικευμένη φροντίδα εξασφαλίζουν την ασφάλεια του παιδιού.

Γείτονες έκπληκτοι, παιδί ασφαλές: Πτώση 2χρονου παιδιού από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό>

Περιεχόμενα

  1. Γείτονες σοκαρισμένοι: Πτώση 2χρονου παιδιού από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας
  2. Όλη η γειτονιά «παγωμένη»: Πτώση 2 ετών παιδιού στο μπαλκόνι

Γείτονες σοκαρισμένοι: Πτώση 2χρονου παιδιού από μπαλκόνι στο Ζευγολατιό Κορινθίας

.

Ένα 2χρονο αγοράκι έπεσε από μπαλκόνι πρώτου ορόφου στο Ζευγολατιό Κορινθίας, προκαλώντας στιγμές φόβου και δυσπιστίας στους κατοίκους. Το περιστατικό, όπως αναφέρει το korinthostv.gr, οδήγησε σε άμεση ανταπόκριση ασθενοφόρο που έσπευσε στο σημείο.

Το παιδί μεταφέρθηκε γρήγορα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου εξειδικευμένοι γιατροί παρείχαν τις απαραίτητες πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, αποφασίστηκε η μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» με την υποστήριξη του αναισθησιολόγου του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ευτυχώς, η ζωή του παιδιού δεν κινδυνεύει, όπως επιβεβαίωσε και ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου κ. Γρηγόρης Καρπούζης.

Όλη η γειτονιά «παγωμένη»: Πτώση 2 ετών παιδιού στο μπαλκόνι.

Όλη η γειτονιά «παγωμένη»: Πτώση 2 ετών παιδιού στο μπαλκόνι

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας, καθώς ένα 2χρονο αγοράκι έπεσε από το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, αφήνοντας τους γείτονες σε κατάσταση σοκ. Το συμβάν έλαβε χώρα χθες, Τρίτη, και αναφέρθηκε από το korinthostv.gr.

Μετά τη λήψη της κλήσης κινδύνου, ένα ασθενοφόρο έφτασε αμέσως στο σημείο για να μεταφέρει το τραυματισμένο παιδί στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου παρείχε άμεσα τις πρώτες βοήθειες.

Μετά την αξιολόγηση της κατάστασης, διαπιστώθηκε ότι ήταν απαραίτητη η μεταφορά του παιδιού στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Συνοδευόμενο από τον αναισθησιολόγο του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, το παιδί μεταφέρθηκε για να λάβει περαιτέρω εξειδικευμένη φροντίδα.

Ευτυχώς, παρά την τραυματική πτώση, η ζωή του παιδιού δεν διατρέχει κίνδυνο. Ο κ. Γρηγόρης Καρπούζης, διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου, ενημέρωσε για την τρέχουσα κατάσταση του παιδιού.

To top