Γιώργος Γεωργίου: Σπαρακτική απώλεια και αγώνες με τη σπάνια ασθένεια, τον τζόγο και την καρδιακή ανακοπή

Γιώργος Γεωργίου: Γεωργίου: Σπάνια ασθένεια, πρόωρη απώλεια και καρδιακή ανακοπή. Παρακολουθήστε την ειλικρινή του αφήγηση για τους οικογενειακούς αγώνες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη.

Γιώργος Γεωργίου: Σπαρακτική απώλεια και αγώνες με τη σπάνια ασθένεια, τον τζόγο και την καρδιακή ανακοπή>

Περιεχόμενα

  1. Γιώργος Γεωργίου: Η σπάνια ασθένεια και η πρόωρη απώλεια του γιου του
  2. Μαλλιά, χαμένα δόντια: Ο αντίκτυπος των σπάνιων ασθενειών
  3. Ο θάνατος του γιου του και μια προσωπική καρδιακή ανακοπή

Δείτε το συγκλονιστικό ταξίδι του Γιώργου Γεωργίου, καθώς μοιράζεται την ιστορία της σπάνιας ασθένειας του γιου του, της πρόωρης απώλειας, των αγώνων για τον τζόγο και της προσωπικής του μάχης με την καρδιακή ανακοπή.

Ελάτε μαζί του στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, καθώς συζητά με ειλικρίνεια για τις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του, αφήνοντας τα μαλλιά του άσπρα και τα δόντια του χαμένα μέσα σε μια νύχτα. Γίνετε μάρτυρες της βαθιάς κατανόησης του ανομολόγητου πόνου του γιου του και της ανθεκτικότητας της πρώην συζύγου του.

Ζήστε το συναισθηματικό τρενάκι του τρόμου που οδήγησε σε μια μοιραία επίσκεψη στο νοσοκομείο και στην καρδιακή προσβολή του ίδιου του Γιώργου μήνες μετά το θάνατο του γιου του.

Γιώργος Γεωργίου: Η σπάνια ασθένεια και η πρόωρη απώλεια του γιου του

Ο Γιώργος Γεωργίου μίλησε για την τραγική απώλεια του γιου του, ο οποίος έφυγε πρόωρα από τη ζωή. Συζήτησε επίσης τις προκλήσεις του τζόγου και μια επακόλουθη καρδιακή ανακοπή.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, ο γνωστός αθλητικογράφος έριξε φως στις δυσκολίες που πέρασε η οικογένειά του.

Μαλλιά, χαμένα δόντια: Ο αντίκτυπος των σπάνιων ασθενειών

Ο Γιώργος Γεωργίου περιέγραψε πώς η ζωή του πήρε μια ξαφνική τροπή όταν ο γιος του διαγνώστηκε με μια σπάνια ασθένεια σε ηλικία 11 ετών. Μέσα σε μια νύχτα, τα μαλλιά του έγιναν λευκά και βίωσε την οδυνηρή απώλεια των δοντιών του.

Αναλογιζόμενος αυτή την περίοδο, μοιράστηκε: «Ο γιος μου πέθανε εξαιτίας μιας σπάνιας ασθένειας. Όταν η πρώτη μου σύζυγος έμαθε ότι η κατάσταση του γιου μας ήταν μη αναστρέψιμη, με τραγικό τρόπο έβαλε τέλος στη ζωή της. Ξύπνησα σε έναν κόσμο με άσπρα μαλλιά, τρώγοντας ψίχουλα ψωμιού και τα δόντια μου να σπάνε από τη θλίψη.

Αλλά η πιο βαθιά πληγή ήταν ο ανομολόγητος πόνος που κουβαλούσε μέσα του το παιδί μου. Ποτέ δεν το ρώτησα ευθέως, όμως κατάλαβα την ταραχή που υπέφερε».

Ο θάνατος του γιου του και μια προσωπική καρδιακή ανακοπή

Αναπολώντας τα συγκλονιστικά γεγονότα, ο Γιώργος Γεωργίου απέτισε φόρο τιμής στη δύναμη της πρώην συζύγου του κατά τη διάρκεια της 15χρονης μάχης του γιου τους.

Ενώ υποβαλλόταν σε χειρουργική επέμβαση προστάτη, έλαβε ένα θλιβερό τηλεφώνημα από τη Μαρία ένα βράδυ Σαββάτου, που τον ενημέρωνε για την κρίσιμη κατάσταση του παιδιού τους στο νοσοκομείο. Αποφασισμένος να είναι στο πλευρό του, ο Γιώργος αφαίρεσε το πρωί της Δευτέρας τους ορούς του, έδωσε εντολή στο γιατρό να αφαιρέσει τα ράμματα και έσπευσε στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου ο γιος του βρισκόταν στην εντατική.

Ο γιατρός του μετέφερε τα καταστροφικά νέα: «Δεν είναι θέμα ημερών, είναι θέμα ωρών πλέον». Στις 8:20 μ.μ., ο γιος του απεβίωσε και ο Γιώργος είχε φτάσει μόλις λίγες ώρες νωρίτερα, βλέποντας το παιδί του σε κώμα. Έξι μήνες μετά από αυτή την τραγική απώλεια, ο Γιώργος Γεωργίου υπέστη καρδιακή προσβολή.

Όταν ξύπνησε στο νοσοκομείο, το ικετευτικό πρόσωπο της κόρης του ήταν το πρώτο που είδε, προτρέποντάς τον να μην τους αφήσει πίσω.

https://www.youtube.com/watch?v=tdesTCPIkVA
To top