Γνωρίστε τη Λένα: Η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά

Σας συστήνουμε τη Λένα, την «άγνωστη» αδελφή της Ρούλας Κορομηλά, που αποκαλύφθηκε μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram της Ρούλας. Δείτε τον δεσμό τους και την αποφυγή της Λένας από τα φώτα της δημοσιότητας.

Γνωρίστε τη Λένα: Η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά>

Σας παρουσιάζουμε τη Λένα, την «άγνωστη» αδελφή της Ρούλας Κορομηλά, η οποία κάνει το ντεμπούτο της σε μια φωτογραφία που μοιράστηκε στον λογαριασμό της Ρούλας στο Instagram.

Αν και η Ρούλα εμφανίζεται συχνά με τον αδελφό της, πρόσφατα αποκάλυψε την υποστηρικτική αδελφή της που προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Πάρτε μια γεύση από τη Λένα, καθώς η Ρούλα την παρουσιάζει με υπερηφάνεια στην κεντρική φωτογραφία.

Γνωρίστε τη Λένα: Η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά

Η Ρούλα Κορομηλά, η γνωστή παρουσιάστρια, εξέπληξε τους followers της παρουσιάζοντας για πρώτη φορά την αδελφή της, Λένα, στον λογαριασμό της στο Instagram.

Αν και η Ρούλα έχει εμφανιστεί συχνά με τον αδερφό της Θανάση, ο οποίος βρίσκεται πάντα στο πλευρό της, πρόσφατα αποκάλυψε την ύπαρξη της αδερφής της, η οποία προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Ρούλα μοιράστηκε: «Έχω πάντα δίπλα μου τον αδελφό μου τον Θανάση, αλλά έχω και μια αδελφή που λέγεται Λένα.

Αν και προτιμά να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι πάντα εκεί για να με στηρίζει. Μπορεί να μην μοιάζουμε πολύ μεταξύ μας».

Γνωρίστε τη Lena: Η άγνωστη αδελφή της Ρούλας Κορομηλά | Αποκαλύφθηκε μέσα από μια φωτογραφία στο Instagram

Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω φωτογραφία, όπου η Ρούλα Κορομηλά παρουσιάζει περήφανα την αδελφή της Λένα ως κεντρικό πρόσωπο.

To top