Η αμφιλεγόμενη ερώτηση Τσίπρα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκαλεί σάλο

Η αμφιλεγόμενη ερώτηση για τον Τσίπρα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκαλεί σάλο κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Η αμφιλεγόμενη ερώτηση Τσίπρα στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκαλεί σάλο>

Η αμφιλεγόμενη ερώτηση για τον Τσίπρα κατά τη διάρκεια του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκαλεί εκτεταμένες αντιδράσεις εν μέσω των εν εξελίξει εκλογών.

Καταιγίδα αντιδράσεων: Η αμφιλεγόμενη ερώτηση στο «Millionaire» σχετικά με τον Τσίπρα

Η ερώτηση επικεντρώθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή στην Αττική όπου ο Αλέξης Τσίπρας είχε νοικιάσει σπίτι.

Το θέμα απασχόλησε διάφορα δημοσιεύματα, τα οποία εξέτασαν εξονυχιστικά τα στοιχεία ενοικίασης του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και έθεσαν υπό αμφισβήτηση τα στοιχεία που παρουσίασε σχετικά με την ανακαίνιση της εξοχικής κατοικίας. Αποκαλύφθηκε ότι τα έξοδα για την ανακαίνιση καλύφθηκαν στην πραγματικότητα από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας, διαψεύδοντας τους ισχυρισμούς του Τσίπρα.

Πρόσφατα, δικαστική απόφαση σε αγωγή που κατέθεσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά του διευθυντή των Παραπολιτικών, Γιάννη Κουρτάκη, έκρινε ότι οι ισχυρισμοί της εφημερίδας σχετικά με την υποτιθέμενη μετεγκατάσταση του Τσίπρα από την Κυψέλη στο Σούνιο, την αγορά πολυτελούς βίλας και την εμπλοκή μεγάλης κατασκευαστικής εταιρείας στην ανακαίνιση ήταν ψευδείς και συκοφαντικοί. Το δικαστήριο υπογράμμισε ότι ο εναγόμενος δημοσίευσε εν γνώσει του κατασκευασμένες πληροφορίες και γνώριζε το ψεύδος τους.

Η συμπερίληψη αυτής της ερώτησης στο «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» προκάλεσε έντονες επικρίσεις από τους χρήστες του Twitter. Την εξέλαβαν ως ανακύκλωση ενός αμφιλεγόμενου θέματος για χάρη ενός τηλεπαιχνιδιού στον ΑΝΤ1.

To top