Η αντίδραση του Στικούδη γίνεται viral: Ο Trannos εκπλήσσει με ζωντανή εμφάνιση στο J2US

Ο Τράνος κάνει την έκπληξη τραγουδώντας LIVE στο J2US, αιφνιδιάζοντας την Κατερίνα Στικούδη και προκαλώντας μια ξεκαρδιστική γκριμάτσα. Δείτε τώρα το βίντεο κλιπ.

Η αντίδραση του Στικούδη γίνεται viral: Ο Trannos εκπλήσσει με ζωντανή εμφάνιση στο J2US>

Ο Trannos εκπλήσσει τους πάντες με μια ζωντανή εμφάνιση στο J2US, συμπεριλαμβανομένης της Κατερίνας Στικούδη, η σοκαρισμένη αντίδραση της οποίας προκάλεσε σάλο στο διαδίκτυο.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής ανέβηκε στη σκηνή, συνοδευόμενος από τον Θοδωρή Βερλή, και διασκέδασε το κοινό με τη μουσική του, δείχνοντας τη χιουμοριστική του πλευρά σε διάλογο με τον Νίκο Κοκλώνη. Στην πρώτη σειρά ήταν παρόντες και οι γονείς του Τρανού, ενώ οι κριτές έδωσαν θετικά σχόλια για την ερμηνεία του. Δείτε τη viral στιγμή και μάθετε περισσότερα για την απρόσμενη ζωντανή του εμφάνιση στο J2US.

J2US: Στικούδη γίνεται viral.

J2US: Στικούδη γίνεται viral

Ο Τράνος έκανε την εμφάνισή του στο J2US το βράδυ του Σαββάτου και ερμήνευσε τις επιτυχίες του, σε κοινή εμφάνιση με τον Θοδωρή Βερλή.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο Τράνος αποκάλυψε ότι με τον Κοκλώνη τα βρήκαν και είναι πλέον «Τσιφτετέλι για πάντα»!.

Οι γονείς του Τράνου ήταν επίσης παρόντες στην εκπομπή και οι κριτές έκαναν θετικά σχόλια για την εμφάνισή του. Μετά το πρώτο του τραγούδι, ο Τράνος έκανε την έκπληξη τραγουδώντας ζωντανά, αιφνιδιάζοντας την Κατερίνα Στικούδη.

Η αντίδραση του Στικούδη γίνεται viral: Ο Trannos εκπλήσσει με ζωντανή εμφάνιση στο J2US

Η αντίδρασή της έγινε viral, προκαλώντας γέλιο στους χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε το απόσπασμα βίντεο της στιγμής στο 2.50′.

To top