Η απάντηση της Καίτη Φίνου στην «επίθεση» της γυναίκας εν μέσω νοσηλείας

Η Καίτη Φίνου απαντά σε λεκτική επίθεση από οπαδό που αμφισβητεί την κατάσταση της υγείας της και τη χρήση ασθενοφόρου κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο νοσοκομείο COVID-19.

Η απάντηση της Καίτη Φίνου στην «επίθεση» της γυναίκας εν μέσω νοσηλείας>

Περιεχόμενα

  1. Λεκτική επίθεση από οπαδό
  2. Η απάντηση της Καίτη Φίνου

Η ηθοποιός Καίτη Φίνου νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο μετά από θετικό τεστ για COVID-19. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της, έλαβε προσβλητικά μηνύματα από έναν ακόλουθο στο Instagram, ο οποίος αμφισβήτησε αν πραγματικά χρειαζόταν ασθενοφόρο.

Η Καίτη Φίνου μοιράστηκε τα μηνύματα στα stories της, αποκαλύπτοντας τη λεκτική επίθεση που δέχτηκε. Παρά την επίθεση, η ηθοποιός απάντησε με ευστροφία και χιούμορ.

Η Καίτη Φίνου νοσηλεύεται για COVID-19 και λαμβάνει προσβλητικά μηνύματα από οπαδό της.

Η Καίτη Φίνου νοσηλεύεται για COVID-19 και λαμβάνει προσβλητικά μηνύματα από οπαδό της

Η Καίτη Φίνου, γνωστή ηθοποιός, νοσηλεύτηκε πρόσφατα στο νοσοκομείο λόγω της θετικής διάγνωσης COVID-19.

Μπήκε στο TikTok για να μοιραστεί την εμπειρία της με τους ακολούθους της και αργότερα συνέχισε να δημοσιεύει ενημερώσεις σχετικά με τη νοσηλεία της στο Instagram. Δυστυχώς, ένας από τους ακολούθους της απάντησε με προσβλητικά μηνύματα και μάλιστα αμφισβήτησε τη σοβαρότητα της κατάστασής της.

Λεκτική επίθεση από οπαδό

Η Καίτη Φίνου έλαβε αρκετά μηνύματα από τη γυναίκα, η οποία αμφισβητούσε την ανάγκη χρήσης ασθενοφόρου και το κατά πόσο η κατάσταση της υγείας της ήταν πραγματικά κρίσιμη.

Η απάντηση της Καίτη Φίνου στην «επίθεση» της γυναίκας εν μέσω νοσηλείας

Ο ακόλουθος έγραψε: «Όλοι σου φωνάζουν και εσύ στον κόσμο σου, πήγαινε να πάρεις τα χάπια σου και να είσαι ευτυχισμένη! Να έχεις μια ωραία ζωή! Σου έχω δώσει αρκετά εύσημα. Χρησιμοποιείς κινητό τηλέφωνο έχεις δυνάμεις (…) αν μπορείς να γράφεις, να απαντάς σε σχολεία και να τραβάς βίντεο θα έπρεπε να πάρεις ταξί και όχι ασθενοφόρο! Σίγουρα κάποιος άλλος το χρειάζεται πραγματικά και όχι εσύ».

Η απάντηση της Καίτη Φίνου στην «επίθεση» της γυναίκας εν μέσω νοσηλείας

Η απάντηση της Καίτη Φίνου

Η Κέιτι Φίνου ανέβηκε στο Instagram stories για να μοιραστεί τα μηνύματα που έλαβε, μαζί με τη δική της απάντηση.

Η απάντηση της Καίτη Φίνου στην «επίθεση» της γυναίκας εν μέσω νοσηλείας

Σε μία από τις απαντήσεις της, ανέφερε: «Προφανώς επειδή μέχρι στιγμής δεν έχω χάσει εγκέφαλο ή χέρι, αν και με τον τρόπο που χλευάζετε θα το θέλατε». Παρά τη λεκτική επίθεση, η Καίτη Φίνου συνέχισε να μοιράζεται την εμπειρία της με τους ακολούθους της και να παρέχει ενημερώσεις για την υγεία της.

To top