Η Δωροθέα Μερκούρη μιλάει για τον έρωτα και την οικειότητα σε συνέντευξη στο Marie Claire

Η Δωροθέα Μερκούρη, πρώην μοντέλο που έγινε ηθοποιός, μιλάει για τον έρωτα και την οικειότητα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire.

Η Δωροθέα Μερκούρη μιλάει για τον έρωτα και την οικειότητα σε συνέντευξη στο Marie Claire>

Περιεχόμενα

  1. Δωροθέα Μερκούρη: «Έκανα σεξ και δεν ήξερα γιατί το έκανα»
  2. Ζώντας μέσα από τις γενιές
  3. Πλοήγηση στην αγάπη και την οικειότητα

Το πρώην μοντέλο που έγινε ηθοποιός, η Δωροθέα Μερκούρη, μίλησε για τις προσωπικές της εμπειρίες με τον έρωτα και την οικειότητα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire.

Μιλάει για το ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» και πώς αυτός σχετίζεται με τις προσωπικές της εμπειρίες.

Δωροθέα Μερκούρη: «Έκανα σεξ και δεν ήξερα γιατί το έκανα»

Η Δωροθέα Μερκούρη, πρώην μοντέλο που έγινε ηθοποιός, μίλησε για τις προσωπικές της μάχες με τον έρωτα και την οικειότητα.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, μίλησε για τη σημασία της γυναικείας αυτοπεποίθησης, της ψυχοθεραπείας και της γυναικείας δύναμης. Μίλησε επίσης για τον ρόλο της στη θεατρική παράσταση «Πεταλούδες στο στομάχι» και πώς σχετίζεται με τις προσωπικές της εμπειρίες.

Ζώντας μέσα από τις γενιές

Όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με το θέμα του έργου, η Δωροθέα Μερκούρη απάντησε: «Εμείς οι ηθοποιοί παίζουμε μερικές φορές τη ζωή μας στο θέατρο – και εγώ, κατά κάποιον τρόπο, παίζω τη ζωή μου εδώ».

Συνέχισε εξηγώντας πως κάθε χαρακτήρας στο έργο αντιπροσωπεύει μια διαφορετική γενιά και ως ηλικιωμένο άτομο, σχετίζεται με τους αγώνες των νεότερων χαρακτήρων. «Έχω περάσει αυτή την ηλικία, έχω βιώσει τον τρελό έρωτα που δεν μπορεί κανείς να διαχειριστεί», πρόσθεσε.

Πλοήγηση στην αγάπη και την οικειότητα

Η Δωροθέα Μερκούρη μίλησε επίσης με ειλικρίνεια για τις δικές της εμπειρίες με τον έρωτα και την οικειότητα, παραδεχόμενη ότι έχει κάνει σεξ χωρίς να ξέρει γιατί το κάνει.

«Χωρίς να ξέρω γιατί το κάνω – είναι επειδή απλά χρειάζομαι έναν έρωτα; Χρειάζομαι μια αγκαλιά; Πρέπει να το δοκιμάσω αφού όλοι οι άλλοι το δοκιμάζουν; Μήπως να βρω τον έρωτα της ζωής μου με έναν άγνωστο;» διερωτήθηκε. Ωστόσο, τόνισε επίσης τη σημασία του να μπορεί κανείς να διαχειρίζεται τον συναισθηματικό του κόσμο σε αυτές τις στιγμές και να τις χρησιμοποιεί ως ευκαιρία για να προσδώσει αυθεντικότητα στις παραστάσεις της.

To top