Η Έλενα Τοπαλίδου ανοίγεται: Απώλεια παιδιού & πατέρα | Mega Kalimera Συνέντευξη

Η Έλενα Τοπαλίδου μοιράζεται το σπαρακτικό ταξίδι της απώλειας του παιδιού και του πατέρα της σε μια ειλικρινή συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» με τον Νίκο Κουρή. Δείτε τους προσωπικούς της αγώνες, την καθημερινότητά της και τον συναισθηματικό της δεσμό με τον γιο της.

Η Έλενα Τοπαλίδου ανοίγεται: Απώλεια παιδιού & πατέρα | Mega Kalimera Συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Έλενα Τοπαλίδου: «μήνα της εγκυμοσύνης, ήταν τα γενέθλια του γιου μου»
  2. Η τραγική απώλεια και το συναισθηματικό ταξίδι της Έλενας Τοπαλίδου

Η Έλενα Τοπαλίδου, η αγαπημένη χορεύτρια και παρτενέρ του ηθοποιού Νίκου Κουρή, μιλάει για τον σπαρακτικό χαμό της σε μια συγκινητική συνέντευξη στο «Mega Καλημέρα» με την Άννα Ζηρδέλη.

Μοιραζόμενη τους προσωπικούς της αγώνες, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών διαταραχών, η Τοπαλίδου συζητά για την οδυνηρή απώλεια του παιδιού και του πατέρα της. Αποκαλύπτει επίσης την καθημερινότητά της και προβληματίζεται για τη σχέση της με τον Νίκο Κουρή. Μην χάσετε αυτή την ειλικρινή συζήτηση στο Mega.

Έλενα Τοπαλίδου: «μήνα της εγκυμοσύνης, ήταν τα γενέθλια του γιου μου»

Η Έλενα Τοπαλίδου, η αγαπημένη χορεύτρια και σύντροφος του γνωστού ηθοποιού Νίκου Κουρή, έδωσε πρόσφατα συνέντευξη στην Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Τοπαλίδου μίλησε για τους προσωπικούς της αγώνες και τις εμπειρίες της, συμπεριλαμβανομένων των διατροφικών διαταραχών, ενώ μίλησε και για τον σπαρακτικό χαμό του παιδιού της και του πατέρα της. Επίσης, μίλησε για την καθημερινότητά της και τη σχέση της με τον Νίκο Κουρή.

Η τραγική απώλεια και το συναισθηματικό ταξίδι της Έλενας Τοπαλίδου

Σκεπτόμενη την καθημερινότητά της, η Τοπαλίδου μοιράστηκε: «Τα πρωινά ξυπνάω και κάνω μπαλέτο και γυμναστική στο σαλόνι και την κουζίνα. Αφιερώνω μια ώρα στο μπαλέτο».

Αποκάλυψε επίσης ότι ο Νίκος Κουρής ζήτησε τη βοήθεια της Ζέτας Μακρυπούλια για μια παρουσίαση, εξαίροντας τις ικανότητές του ως παρουσιαστή. Η Τοπαλίδου πρόσθεσε: «Ο Νίκος Κουρής μου είχε δώσει κάποτε ένα δαχτυλίδι, αλλά δεν έχουμε παντρευτεί».

Ωστόσο, η συζήτηση πήρε μια ζοφερή τροπή καθώς η Τοπαλίδου διηγήθηκε τις δύο σημαντικές απώλειες που υπέστη. «Έχασα το παιδί στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης. Ήταν μια σπαρακτική εμπειρία που συνέπεσε με τα γενέθλια του γιου μας.

Τόσο ο Νίκος όσο και εγώ έχουμε βαθιά προσήλωση στον γιο μας. Επιπλέον, θρηνώ την απώλεια του πατέρα μου. Κάναμε αποτέφρωση και οι στάχτες του φυλάσσονται στο σπίτι», μοιράστηκε με απέραντη θλίψη η Τοπαλίδου.

Για ολόκληρη τη συνέντευξη και περισσότερες λεπτομέρειες, παρακολουθήστε το τμήμα στο Mega.

To top