Η ελληνορθόδοξη πίστη του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον

Μάθετε για την ακλόνητη πίστη του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον στην Ελληνική Ορθοδοξία. Δείτε τον εκκλησιασμό τους, τις παραδόσεις της νηστείας και τους μοναδικούς εορτασμούς του Πάσχα.

Η ελληνορθόδοξη πίστη του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον>

Περιεχόμενα

  1. Ορθοδοξία και πίστη: Tom Hanks και Rita Wilson
  2. Γιορτάζοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα

Δείτε την ακλόνητη πίστη του αγαπημένου ζευγαριού του Χόλιγουντ, του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον, στην Ελληνική Ορθοδοξία. Μάθετε για τον εκκλησιασμό τους, τις παραδόσεις της νηστείας και τους μοναδικούς εορτασμούς του Πάσχα.

Ορθοδοξία και πίστη: Tom Hanks και Rita Wilson

Ο Τομ Χανκς και η σύζυγός του, Ρίτα Γουίλσον, είναι γνωστοί για την ισχυρή χριστιανική τους πίστη, η οποία έχει τις ρίζες της στην ελληνορθόδοξη κληρονομιά τους.

Σε συνέντευξή του, ο Hanks μίλησε για την ομορφιά και τη σημασία του να πηγαίνει κανείς στην εκκλησία και να προβληματίζεται για τα ερωτήματα που θέτει ο ορθόδοξος χριστιανισμός, τα οποία θεωρεί ότι συχνά απαντώνται μέσω της πίστης.

Γιορτάζοντας τη Μεγάλη Εβδομάδα

Η οικογένεια Χανκς έχει ως παράδοση να παρακολουθεί τις λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδας στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Τομ Χανκς εμφανίζεται συχνά ανάμεσα στους πιστούς, μεταφέροντας μάλιστα τον Επιτάφιο τη Μεγάλη Παρασκευή.

Η Ρίτα Γουίλσον έχει επίσης μιλήσει για τους εορτασμούς του Πάσχα, οι οποίοι διαφέρουν από τις τυπικές αμερικανικές γιορτές.

Αντί για πασχαλινά λαγουδάκια και σοκολάτες, φτιάχνουν αρνάκι, μπισκότα στριφτά σε κοτσίδες και βάφουν τα πασχαλινά τους αυγά σε βαθύ κόκκινο. Όπως αποκάλυψε η Washington Post, η οικογένεια νηστεύει επίσης κατά τη διάρκεια της Σαρακοστής πριν λάβει την Πασχαλινή Θεία Κοινωνία.

Μέσω της νηστείας, του εκκλησιασμού και της προσήλωσης στις ορθόδοξες παραδόσεις, ο Τομ Χανκς και η Ρίτα Γουίλσον αποδεικνύουν τη βαθιά δέσμευσή τους στην πίστη και την κληρονομιά τους.

Η ελληνορθόδοξη πίστη του Τομ Χανκς και της Ρίτα Γουίλσον
To top