Η εμπνευσμένη μάχη της Ρεγγίνα Μακέδου με τη λευχαιμία

Εμπνευσμένη μάχη κατά της λευχαιμίας: Ρεγγίνα Μακέντου. Γίνετε μάρτυρες της μεταμορφωτικής ιστορίας μιας γυμνάστριας που δίνει έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη χωρίς αντιξοότητες. Παρακολουθήστε το βίντεο.

Η εμπνευσμένη μάχη της Ρεγγίνα Μακέδου με τη λευχαιμία>

Περιεχόμενα

  1. Ρεγγίνα Μακέδου για τη λευχαιμία: Εμπνέοντας τη μεταμόρφωση μέσα από τις αντιξοότητες
  2. Δείτε το εμπνευσμένο ταξίδι της Ρεγγίνα Μακέδου

Η Ρεγγίνα Μακέδου εμπνέει τον μετασχηματισμό. Μπάλα με τη λευχαιμία και προάσπιση της καλύτερης ανθρωπότητας. Δείτε πώς η Ρεγγίνα Μακέδου, μια θαρραλέα γυμνάστρια, πάλεψε ενάντια στη λευχαιμία και αντιμετώπισε τις λανθασμένες αντιλήψεις για τους καρκινοπαθείς. Μάθετε για το προσωπικό της ταξίδι και την αποστολή της να προωθήσει τη δωρεά μυελού των οστών, την προσφορά αίματος και αιμοπεταλίων και την πεποίθηση ότι οι αντιξοότητες δεν είναι απαραίτητες για την προσωπική ανάπτυξη.

Παρακολουθήστε την εμπνευσμένη ιστορία της στο παρακάτω βίντεο.

Ρεγγίνα Μακέδου για τη λευχαιμία: Εμπνέοντας τη μεταμόρφωση μέσα από τις αντιξοότητες

Η Ρεγγίνα Μακέδου, γνωστή γυμνάστρια, μοιράστηκε πρόσφατα την προσωπική της διαδρομή στη μάχη με τη λευχαιμία και ασχολήθηκε με τη διαμάχη γύρω από τα σχόλια του Πνευματικού για τους καρκινοπαθείς.

Σε ηλικία 38 ετών, η Ρεγγίνα Μακέδου έλαβε την καταστροφική διάγνωση της οξείας μυελογενούς λευχαιμίας το 2020. Δυστυχώς, παρουσίασε υποτροπή το 2022, με αποτέλεσμα να χρειαστεί μια κρίσιμη μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Αναλογιζόμενη μια δύσκολη χρονιά, η Μακέδου εξέφρασε τη βαθιά ευγνωμοσύνη της προς τον δότη και την ιατρική ομάδα της, τονίζοντας τη σωτήρια υποστήριξη που έλαβε από την αξιόλογη αιματολογική κλινική «Στοργή» του νοσοκομείου «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Η Ρεγγίνα Μακέδου δήλωσε με πάθος: «Από τότε που αρρώστησα, σκοπός μου είναι να ευαισθητοποιήσω τους πολίτες σχετικά με τη σημασία του να γίνουν δότες μυελού των οστών και να δωρίσουν αίμα και αιμοπετάλια.

Επιπλέον, θέλω να αναδείξω το πολύτιμο μάθημα που πήρα   ότι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι χωρίς να υπομείνουμε τις αντιξοότητες. Ως επιζών από καρκίνο και ως κάποιος που πέρασε τρία χρόνια σε δημόσια νοσοκομεία, τρέφω απέραντο σεβασμό και αγάπη για τους εξαιρετικούς γιατρούς και νοσηλευτές μου.

Ευχή μου είναι κάθε επαγγελματίας υγείας να επιδεικνύει το δικό τους επίπεδο αφοσίωσης και συμπόνιας».

Δείτε το εμπνευσμένο ταξίδι της Ρεγγίνα Μακέδου

Για να γνωρίσετε την αξιοσημείωτη μάχη της Ρεγγίνα Μακέδου με τη λευχαιμία και την αξιοσημείωτη μεταμόρφωσή της, παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο.

To top