Η έντονη αντίδραση της Regina Makedou: Αποκαλύφθηκε η συγγνώμη του Μητσοτάκη και η μάχη με τον καρκίνο

Έντονες αντιδράσεις στη δήλωση για τον καρκίνο, καθώς η Ρεγγίνα Μακέδου αμφισβητεί τον αυτοαποκαλούμενο θεό και μοιράζεται τη συζήτηση με τον πρόεδρο.

Η έντονη αντίδραση της Regina Makedou: Αποκαλύφθηκε η συγγνώμη του Μητσοτάκη και η μάχη με τον καρκίνο>

Περιεχόμενα

  1. «Ο Μητσοτάκης είδε το βίντεό μου, λυπάται που οι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα»
  2. Έντονη αντίδραση στη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού
  3. Μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη
  4. Έκκληση για αξιοπρέπεια και σεβασμό

Η οργή και τα αιτήματα για απόδοση ευθυνών γεννιούνται καθώς η Ρεγγίνα Μακέδου αντιδρά έντονα στη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού, αμφισβητώντας την αυτοαποκαλούμενη θεϊκή του ιδιότητα.

Το περιστατικό οδηγεί στην αποπομπή του Πνευματικού από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ και πυροδοτεί μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, την οποία η Μακέδου μοιράζεται με το κοινό.

«Ο Μητσοτάκης είδε το βίντεό μου, λυπάται που οι άνθρωποι με καρκίνο ένιωσαν άσχημα»

Η Ρεγγίνα Μακέδου αντιδρά έντονα στη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού, διερωτώμενη αν θεωρεί τον εαυτό του «θεό». Σήμερα, μοιράζεται τη συνομιλία της με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Έντονη αντίδραση στη δήλωση του Σπύρου Πνευματικού

Οι δηλώσεις του Σπύρου Πνευματικού για «διαλογή» καρκινοπαθών λόγω κόστους προκαλούν οργή και οδηγούν στην αποπομπή του από τα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Η Ρεγγίνα Μακέδου, αθλήτρια που δίνει μάχη με τη λευχαιμία, αποκαλύπτει τη συζήτησή της με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Μια συζήτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη

«Δεν μπορώ να το πιστέψω! Ο κ. Πνευματικός είναι εκτός Βουλής και εκτός ψηφοδελτίου. Πριν από λίγα λεπτά μίλησα με τον ίδιο τον κ. Μητσοτάκη, ο οποίος εξέφρασε την πλήρη διαφωνία του με τέτοιες δηλώσεις.

Είδε το βίντεο μου και εξέφρασε τη μεταμέλειά του για την ταλαιπωρία που προκάλεσε σε πολλούς καρκινοπαθείς! Η επικοινωνία μας έγινε μέσω του Win Cancer, και είναι ένα βήμα προς τα εμπρός για να μας ακούσουν οι πολιτικοί. Ας μην εμπλακούμε σε πολιτικές διαμάχες- δεν με αφορά! Ελπίζω οι πολιτικοί από οποιοδήποτε κόμμα να αποφύγουν να κάνουν ξανά τέτοιες δηλώσεις.

Ο καρκίνος δεν αφορά την πολιτική! Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση», μοιράζεται η Regina Makedou στο Facebook.

Έκκληση για αξιοπρέπεια και σεβασμό

Η έντονη αντίδραση της Regina Makedou: Αποκαλύφθηκε η συγγνώμη του Μητσοτάκη και η μάχη με τον καρκίνο

«Το διαβάζω ξανά και ξανά… Ποιος έχει την εξουσία να τραβήξει τη γραμμή; Οι γιατροί μου με έχουν σώσει από το θάνατο κάθε μέρα, ακόμα και όταν ένιωθα απελπισμένος… Ποιο είναι το όνομα αυτού του «κυρίου» γιατρού; Αγωνίζομαι εδώ και τρία χρόνια, όπως και χιλιάδες άλλοι… Έχω δει ανθρώπους που όλοι πίστευαν ότι είχαν ηττηθεί να βγαίνουν νικητές! Ποιος αποφασίζει πόσος αγώνας μας απομένει; Έχουμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε μέχρι την τελευταία μας πνοή! Αηδία, όχι θλίψη, με γεμίζει! Η ντροπή, όχι ο θυμός, με κατατρώει! Η ιατρική κοινότητα πρέπει να αποκλείσει τον κ. Πνευματικό για την προσβολή των γιατρών που ακούραστα μάχονται τον θάνατο μαζί μας! Περιμένω πραγματικά μια απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη, και μιλάω απολύτως σοβαρά! Μην προσβάλλετε εμάς και τους ηρωικούς γιατρούς που μας θεραπεύουν!» γράφει η Ρεγγίνα Μακέδου στην αρχική της ανάρτηση.

To top