Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα από σκύλο

Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο αφού δαγκώθηκε από σκύλο ενώ τον τάιζε. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για το περιστατικό.

Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα από σκύλο>

Η Ιωάννα Τούνη, γνωστή προσωπικότητα, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα σκύλου. Η ίδια τάιζε τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου όταν συνέβη το περιστατικό. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα.

Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα από τον σκύλο του Δημήτρη Αλέξανδρου

Η Ιωάννα Τούνη είχε ένα ατυχές ατύχημα στις 24 Απριλίου, όταν τάιζε τον σκύλο του Δημήτρη Αλεξάνδρου. Ο σκύλος την δάγκωσε κατά λάθος και χρειάστηκε να μεταφερθεί αμέσως στο νοσοκομείο.

Σε ένα βίντεο που δημοσίευσε, η Τούνη είπε: «Τελικά σήμερα, δεν πήγαμε στην Αράχωβα ή οπουδήποτε αλλού. Αποφάσισα να μαγειρέψω μια μπριζόλα το μεσημέρι και τη μαγείρεψα.

Μετά πήγα να δώσω ένα κομμάτι κρέας στον τεράστιο σκύλο μας και μέσα στη λαιμαργία και την απροσεξία του, έφαγε μαζί και το δάχτυλό μου. Δεν είναι κάτι σοβαρό- απλά με δάγκωσε κατά λάθος, δηλαδή έβαλε το δόντι του στο χέρι μου, οπότε πήγαμε στο νοσοκομείο. Περίμενα εκεί- κάναμε αντιτετανικό εμβόλιο και παίρνω αντιβίωση. Σχεδόν πάρα πολύ ωραία».

Αν και το περιστατικό δεν ήταν σοβαρό, υπογραμμίζει τη σημασία της προσοχής όταν έχουμε να κάνουμε με ζώα. Ελπίζουμε η Ιωάννα Τούνη να αναρρώσει γρήγορα.

Η Ιωάννα Τούνη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από δάγκωμα από σκύλο

Δείτε το βίντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=z5Jlhh31bGo
To top