Η καθυστερημένη έξοδος του γιου: Η ξεκαρδιστική στιγμή του Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο

Ζήστε την ξεκαρδιστική στιγμή του Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο, καθώς αστειεύεται με την καθυστερημένη έξοδο του γιου του. Μια μέρα γεμάτη γέλιο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η καθυστερημένη έξοδος του γιου: Η ξεκαρδιστική στιγμή του Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο>

Δείτε την ξεκαρδιστική στιγμή του Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο, καθώς σπάει μια πνευματώδη ατάκα για τον εκλιπόντα γιο του.

Συνοδευόμενος από τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης επισκέφθηκε το 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς για να ψηφίσει, προκαλώντας σάλο γέλιου στους παρευρισκόμενους.

Για τον γιο του: Η ξεκαρδιστική στιγμή του Μητσοτάκη στο εκλογικό κέντρο

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε νωρίς το πρωί της Κυριακής στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Κηφισιάς για να ψηφίσει. Συνοδευόμενος από τον γιο του, Κωνσταντίνο, και την κόρη του, Δάφνη, ο κ. Μητσοτάκης άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Με την ταυτότητά του στο χέρι, ο πρωθυπουργός πέρασε από την παραδοσιακή διαδικασία επαλήθευσης και χρησιμοποίησε επίσης το πορτοφόλι του gov.gr πριν ψηφίσει.

Ωστόσο, όταν ήρθε η ώρα να βγει ο γιος του από το εκλογικό θάλαμο, εκείνος άργησε, γεγονός που οδήγησε σε μια παιχνιδιάρικη στιγμή όπου ο πρωθυπουργός έγινε αντικείμενο πειραγμάτων.

Λίγες στιγμές πριν ο γιος του βγει από τον θάλαμο, ο Μητσοτάκης σημείωσε με χιούμορ: «Ελπίζω να σκέφτεται μόνο τους σταυρούς».

Οι παρευρισκόμενοι ξέσπασαν σε γέλια, απολαμβάνοντας πλήρως το πνευματώδες σχόλιο του πρωθυπουργού. Ακόμα και ο γιος του Μητσοτάκη πήρε το σχόλιο με καλή διάθεση, προσθέτοντας στην ευχάριστη ατμόσφαιρα.

To top