Η Μάρα Ζαχαρέα απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων του STAR λόγω φλεγμονής των ματιών της

Η Μάρα Ζαχαρέα απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων του STAR λόγω φλεγμονής στα μάτια από το μακιγιάζ. Πιθανότατα θα παρακολουθήσει το πολιτικό ντιμπέιτ χωρίς βαφή.

Η Μάρα Ζαχαρέα απουσιάζει από το δελτίο ειδήσεων του STAR λόγω φλεγμονής των ματιών της>

Η δημοφιλής παρουσιάστρια ειδήσεων, Μάρα Ζαχαρέα, αντιμετωπίζει ταλαιπωρία λόγω φλεγμονής στο μάτι, που πιθανώς προκλήθηκε από το μακιγιάζ.

Η παρουσιάστρια απουσίαζε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Παρασκευή, αλλά αναμένεται να παραστεί στο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών την Τετάρτη 10 Μαΐου, χωρίς μακιγιάζ.

Μικρό πρόβλημα υγείας για τη Mara Zacharea

Η Μάρα Ζαχαρέα, δημοφιλής δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, αισθάνεται δυσφορία λόγω φλεγμονής στο μάτι που έχει προκαλέσει σημαντικό πρήξιμο. Σύμφωνα με την Τίνα Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η φλεγμονή αυτή πιθανότατα προκλήθηκε από το μακιγιάζ της.

Ως αποτέλεσμα, η Μάρα απουσίαζε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων την Παρασκευή.

Παρά το πρόβλημα υγείας της, η Μάρα Ζαχαρέα αναμένεται να συμμετάσχει στο επερχόμενο ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών στις 10 Μαΐου.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, λόγω της απαγόρευσης του μακιγιάζ σε τέτοιες περιπτώσεις, η δημοσιογράφος θα παραστεί στο ντιμπέιτ χωρίς μακιγιάζ.

To top