Η νεκροψία αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του μωρού 20 ημερών που βρέθηκε αιμόφυρτο δίπλα στη μητέρα του στην Καβάλα

Μάθετε την αιτία θανάτου ενός βρέφους 20 ημερών που βρέθηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του στην Καβάλα. Η αυτοψία αποκαλύπτει λεπτομέρειες της τραγωδίας.

Η νεκροψία αποκαλύπτει την αιτία θανάτου του μωρού 20 ημερών που βρέθηκε αιμόφυρτο δίπλα στη μητέρα του στην Καβάλα>

Περιεχόμενα

  1. Η έκθεση αυτοψίας του μωρού 20 ημερών που βρέθηκε αιμόφυρτο δίπλα στη μητέρα του
  2. Το τραγικό περιστατικό
  3. Ο λογαριασμός του θείου

Μάθετε τα αίτια θανάτου ενός βρέφους 20 ημερών που βρέθηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του στο Κρυονέρι Καβάλας. Η νεκροψία-νεκροτομή αποκαλύπτει λεπτομέρειες της τραγωδίας.

Η έκθεση αυτοψίας του μωρού 20 ημερών που βρέθηκε αιμόφυρτο δίπλα στη μητέρα του

Το θλιβερό περιστατικό με το βρέφος 20 ημερών που βρέθηκε νεκρό δίπλα στη μητέρα του στο Κρυονέρι Καβάλας, υποβλήθηκε σε νεκροψία-νεκροτομή, η οποία έριξε φως στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το proininews.gr, η ιατροδικαστής Κομοτηνής, Αικατερίνη Αποστολίδου, αποκάλυψε στην έκθεσή της ότι το βρέφος έπασχε από «πνευμονικό οίδημα» και «καρδιοαναπνευστική ανακοπή».

Οι ιστολογικές-τοξικολογικές δοκιμές αναμένονται ακόμη και τα αποτελέσματα αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα.

Το τραγικό περιστατικό

Το περιστατικό συνέβη το πρωί του Σαββάτου, 6 Μαΐου, στο σπίτι των παππούδων του βρέφους, όπου η μητέρα και το μωρό έμεναν τον τελευταίο καιρό.

Ο παππούς ανακάλυψε το άψυχο σώμα του βρέφους γύρω στις 8 το πρωί, με το μωρό να βρίσκεται μέσα στα αίματα, όπως ανέφερε η γιαγιά του βρέφους.

Σύμφωνα με τη γιαγιά, το βρέφος ήταν ζωντανό τρεις ώρες πριν, όταν η μητέρα το τάισε. Ωστόσο, όταν ο παππούς τους βρήκε στο κρεβάτι, η μητέρα κοιμόταν με το βρέφος στην αγκαλιά της και το μωρό ήταν καλυμμένο με αίμα.

Ο λογαριασμός του θείου

Το μωρό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο θείος του μωρού εξέφρασε τη δυσπιστία και το σοκ του για την τραγωδία.

Ο θείος δέχτηκε τηλεφώνημα από τη μητέρα του στις 8 το πρωί του Σαββάτου, όπου του ανακοινώθηκε ο θάνατος του βρέφους. Έτρεξε αμέσως στο χωριό, κάλεσε το ασθενοφόρο και έμαθε για το περιστατικό από τον πατέρα του.

Σύμφωνα με τον θείο, η μητέρα του μωρού το είχε ταΐσει στις 6 το πρωί του Σαββάτου και στις 8 το πρωί, η αδελφή του βρήκε το βρέφος κάτω γεμάτο αίμα στην αγκαλιά της μητέρας, αλλά ακόμα δεν μπορούν να καταλάβουν τι συνέβη.

To top