Η πλήρης ιστορία: Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων

Ο Francesco Akerbi, σύζυγος του CEO, συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων. Καταδικάστηκε σε έξι χρόνια για εξαφάνιση με εμπιστευμένα κεφάλαια. Μάθετε περισσότερα για την υπόθεση και τη σύλληψή του.

Η πλήρης ιστορία: Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων>

Περιεχόμενα

  1. Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων
  2. Ιστορικό για τον Francesco Akerbi
  3. Σύλληψη και έκδοση

Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ, Francesco Akerbi, συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη, αντιμετωπίζοντας δικαστικές υποθέσεις και ποινή φυλάκισης έξι ετών.

Είχε εξαφανιστεί με εκατομμύρια που του είχαν εμπιστευτεί πλούσιες ιταλικές οικογένειες. Ο Akerbi αναμένει την έκδοσή του σε ιταλική φυλακή, κατηγορούμενος για απάτη και χρεοκοπία. Καταδικάστηκε σε πρώτο βαθμό, ενώ εκκρεμεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Μάθετε περισσότερα για τον Francesco Akerbi, έναν χρηματοοικονομικό σύμβουλο που πλαστογράφησε υπογραφές πελατών και προσέλκυσε 165 εκατομμύρια ευρώ από επενδυτές. Μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκε στην Ελλάδα και συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία.

Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων

Ιστορικό για τον Francesco Akerbi

Είχε καταφέρει να προσελκύσει πολλούς πλούσιους επενδυτές, οι οποίοι του εμπιστεύτηκαν συνολικά 165 εκατομμύρια ευρώ.

Με τη βοήθεια μιας γραμματέως, η οποία έχει ομολογήσει την ενοχή της, είχε αρχίσει να πλαστογραφεί τις υπογραφές των πελατών του σε συμβόλαια αγοράς και πώλησης, χωρίς οι ενδιαφερόμενοι να το γνωρίζουν.

Σύλληψη και έκδοση

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, έχει ήδη καταδικαστεί σε πρώτο βαθμό και για τις δύο αυτές υποθέσεις, αλλά εκκρεμεί η δίκη του σε δεύτερο βαθμό.

Ωστόσο, η Guardia di Finanza δεν σταμάτησε ποτέ να τον αναζητά, εντοπίζοντάς τον -όπως σημειώνει η Il Giorno- στην Ελλάδα, όπου εργάζεται και ζει η σύζυγός του.

Βρέθηκε στο σπίτι της συζύγου του, όπου συνελήφθη από την ελληνική αστυνομία, η οποία τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο κέντρο κράτησης, εν αναμονή της έκδοσής του.

Η πλήρης ιστορία: Ο σύζυγος του διευθύνοντος συμβούλου του ΔΕΣΦΑ συνελήφθη στην Αθήνα για απάτη εκατομμυρίων
To top