Η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα

Η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου τραυματίστηκε αφού χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος οδηγός κατά τη διάρκεια προπόνησης.

Η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα>

Περιεχόμενα

  1. Αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος τραυματίζει την πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια προπόνησης
  2. Η αθλήτρια Κυριακή Φιλτισάκου νοσηλεύεται για τραυματισμούς μετά από τροχαίο ατύχημα
  3. Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος ενημερώνει για την κατάσταση του Φιλτισάκου

Η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου τραυματίστηκε όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος οδηγός τη χτύπησε κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας.

Η Φιλτισάκου υπέστη τραύματα στον ώμο και την πλάτη και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τρίπολης. Ο προπονητής της ενημέρωσε για την κατάστασή της και την αβεβαιότητα της συμμετοχής της σε επερχόμενο αγώνα στην Τσεχία λόγω των τραυματισμών της.

Αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος τραυματίζει την πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου κατά τη διάρκεια προπόνησης

Κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Άστρος Κυνουρίας, η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου χτυπήθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε 95χρονος οδηγός. Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΕΓΑΣ, η αθλήτρια υπέστη τραυματισμούς στον ώμο και στη μέση.

Το μέγεθος της ζημιάς θα διαπιστωθεί μετά από αξονική τομογραφία. Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Τρίπολης, όπου βρίσκεται εκτός κινδύνου και παρακολουθείται στενά.

Η αθλήτρια Κυριακή Φιλτισάκου νοσηλεύεται για τραυματισμούς μετά από τροχαίο ατύχημα

Το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται να έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε στον αθλητή σε κεντρικό σημείο της πόλης. Ο προπονητής της και άλλοι παρόντες στο σημείο κινητοποιήθηκαν αμέσως για να παράσχουν βοήθεια.

Η Φιλτισάκου μεταφέρθηκε αρχικά στο κέντρο υγείας του Άστρους και στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Τρίπολης για περαιτέρω θεραπεία και παρακολούθηση.

Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος ενημερώνει για την κατάσταση του Φιλτισάκου

Ο προπονητής Ναπολέων Κεφαλόπουλος ανέφερε ότι οι τραυματισμοί της Φιλτισάκου δεν είναι σοβαροί, αλλά θα χρειαστεί αξιολόγηση για να καθοριστεί πόσο καιρό θα μείνει εκτός προπονήσεων.

Τα επόμενα 24ωρα θα είναι καθοριστικά για το αν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον επερχόμενο αγώνα στην Τσεχία. Καθώς απομένουν μόνο τρεις εβδομάδες μέχρι τον αγώνα, είναι αβέβαιο αν θα έχει αρκετό χρόνο για να αναρρώσει.

Η πρωταθλήτρια βάδην Κυριακή Φιλτισάκου τραυματίστηκε σε τροχαίο ατύχημα
To top