Η Tatiana Blatnik συνεργάζεται για την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Η Tatiana Blatnik προωθεί την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και ενθαρρύνει την οικοδόμηση πιο υγιών κοινοτήτων σε συνεργασία με τη σχεδιάστρια Themida Zouganeli.

Η Tatiana Blatnik συνεργάζεται για την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία>

Περιεχόμενα

  1. Η Tatiana Blatnik γιορτάζει τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία
  2. Η Breathe Hellas και ο Μήνας Αφύπνισης της Ψυχικής Υγείας
  3. Η σημασία των υγιών κοινοτήτων και σχέσεων

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Νικόλαου, ευαισθητοποιείται για την ψυχική υγεία και εμπνέει τους άλλους να οικοδομήσουν πιο υγιείς κοινότητες.

Σε πρόσφατη ανάρτησή της στο Instagram, η Τατιάνα φαίνεται να πίνει καφέ ξυπόλητη, ντυμένη με ένα άνετο και κομψό ρούχο στο πλευρό της φίλης της.

Η Tatiana Blatnik γιορτάζει τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, σύζυγος του Νικόλαου, δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον μήνα ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Στη φωτογραφία φαίνεται να πίνει καφέ ξυπόλητη μαζί με τη φίλη της, φορώντας και οι δύο λευκά μπλουζάκια και τζιν. Αυτή η συνεργασία με τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη έχει ως στόχο να κάνει τη διαφορά, προσφέροντας δωρεά στην «Breathe Hellas», έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που παρέχει δωρεάν εργαλεία για σκοπούς ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία.

Η Breathe Hellas και ο Μήνας Αφύπνισης της Ψυχικής Υγείας

Η Θέμιδα Ζουγανέλη, η σχεδιάστρια που συνεργάζεται με την Tatiana Blatnik, δωρίζει το 20% των πωλήσεών της για ολόκληρο τον Μάιο στην Breathe Hellas, έναν οργανισμό που προωθεί την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία και χτίζει πιο υγιείς κοινότητες.

Πρόκειται για έναν σημαντικό σκοπό, ειδικά τώρα που η ψυχική υγεία των ανθρώπων έχει επηρεαστεί από την πανδημία.

Η σημασία των υγιών κοινοτήτων και σχέσεων

Η Tatiana Blatnik τονίζει τη σημασία των σχέσεων και των κοινοτήτων για την ψυχική μας ευημερία. Πιστεύει ότι το μοίρασμα υγιεινών τροφίμων και οι συζητήσεις γύρω από ένα τραπέζι μπορούν να επηρεάσουν θετικά την ψυχική υγεία του ατόμου.

Η Tatiana Blatnik συνεργάζεται για την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Ενθαρρύνει όλους να συμμετάσχουν μαζί της στην οικοδόμηση υγιέστερων κοινοτήτων ξεκινώντας από την κουζίνα.

Η Tatiana Blatnik συνεργάζεται για την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Το στυλ της Tatiana Blatnik στη φωτογραφία είναι απλό, άνετο και χαρούμενο. Φοράει ένα λευκό πουκάμισο έξω από το τζιν της, έπιασε τα μαλλιά της με ένα τσιμπιδάκι και μάλιστα περπάτησε ξυπόλητη.

Η Tatiana Blatnik συνεργάζεται για την ευαισθητοποίηση για την ψυχική υγεία

Η ανάρτησή της έχει λάβει μεγάλη προσοχή και πολλοί άνθρωποι την επικροτούν για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την ψυχική υγεία.

To top