Η τέταρτη φορά έχει ιδιαίτερη σημασία: Ο Σταμάτης Γονίδης προβληματίζεται για τη βάπτιση του εγγονού του

Ο Σταμάτης Γονίδης μοιράζεται τις σκέψεις του για τη βάφτιση του εγγονού του. Μάθετε γιατί αυτή η τέταρτη βάπτιση έχει ιδιαίτερη σημασία για την οικογένεια.

Η τέταρτη φορά έχει ιδιαίτερη σημασία: Ο Σταμάτης Γονίδης προβληματίζεται για τη βάπτιση του εγγονού του>

Περιεχόμενα

  1. Σταμάτης Γονίδης για τη βάφτιση του εγγονού του: «Δεν είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, είναι η τέταρτη φορά»
  2. Δείτε το βίντεο «Happy Day»

Ο Σταμάτης Γονίδης ανοίγεται για τη βάφτιση του εγγονού του, όπου βαφτίστηκε ο συνονόματος του τραγουδιστή. Σε αυτή την τέταρτη οικογενειακή βάφτιση, ο Σταμάτης μοιράζεται την οπτική του χωρίς να κατακλύζεται συναισθηματικά.

Η Στεφανία Γονίδη, κόρη του τραγουδιστή, εκφράζει την ευτυχία της που επέλεξε να δώσει στον γιο της το όνομα του αγαπημένου της πατέρα.

Σταμάτης Γονίδης για τη βάφτιση του εγγονού του: «Δεν είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος, είναι η τέταρτη φορά»

Η βάφτιση του εγγονού του Σταμάτη Γονίδη πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στη Βουλιαγμένη. Η κόρη του τραγουδιστή, Στεφανία, και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δώσουν στον γιο τους το όνομα του τραγουδιστή. Το νεογέννητο ονομάστηκε Σταμάτης Εφραίμ.

Ο Σταμάτης Γονίδης, ο περήφανος παππούς, μοιράστηκε τις σκέψεις του.

«Τα δάκρυα της συγκίνησης είναι δάκρυα υγρής μορφής. Αυτή τη φορά, όμως, δεν είμαι συγκινημένη, επειδή αυτή είναι η τέταρτη βάπτιση που έχουμε στην οικογένεια. Δεν έχω αδυναμία σε κανένα εγγόνι.

Μου αρέσει που η μικρότερη κόρη μου, η Μαριαλένα, είναι θεία και έχει τέσσερα ανίψια και ανιψάκια. Προσπαθώ να περάσω στα εγγόνια μου να κάνουν τον σταυρό πριν από τα γεύματα, πριν από τον ύπνο και όταν ξυπνούν».

Δείτε το βίντεο «Happy Day»

Η Στεφανία Γονίδη εξέφρασε τη χαρά της, λέγοντας: «Ήταν δική μου επιλογή να ονομάσω το παιδί Σταμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί είναι η αγάπη μου, ο μεγάλος μου μπαμπάς. Έχω κάνει τατουάζ το όνομά του και τώρα είναι και για τον γιο μου.

Ήταν πολύ χαρούμενος όταν του είπα ότι το παιδί θα πάρει το όνομα Σταμάτης, το ήθελε πολύ».

To top