Η τολμηρή κίνηση της Γαίας Μερκούρη: Ξεφεύγοντας από μια τεταμένη σχέση

Δείτε τη συγκλονιστική αποκάλυψη καθώς η Γαία Μερκούρη επιλέγει να ζήσει μακριά από τη μητέρα της, ξεκινώντας ένα ταξίδι αυτογνωσίας και ανεξαρτησίας. Εμβαθύνετε στην πολυπλοκότητα της σχέσης τους, στις ατομικές τους φιλοδοξίες και στην εκπληκτική κίνηση καριέρας που έκαναν η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος.

Η τολμηρή κίνηση της Γαίας Μερκούρη: Ξεφεύγοντας από μια τεταμένη σχέση>

Περιεχόμενα

  1. «Bombshell» για τη Γαία Μερκούρη: Δεν άντεχε τη μητέρα της και πήγε να ζήσει αλλού
  2. Σχέση με τις κόρες της
  3. Παιδική θεραπεία
  4. Σεβόμενοι τη ζωή τους
  5. Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονται
  6. Σχόλια για Angelos Latsios – Gaia Mercouri

Η συγκλονιστική απόφαση της Γαίας Μερκούρη να ζήσει αλλού λόγω της τεταμένης σχέσης της με τη μητέρα της, Δωροθέα Μερκούρη, βρίσκεται στο επίκεντρο.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας, η Δωροθέα αποκαλύπτει την πολυπλοκότητα του δεσμού τους και την αποχώρηση των θυγατέρων της. Καθώς η Δωροθέα προβληματίζεται για τον εξελισσόμενο ρόλο της ως μητέρα και την ανάγκη των παιδιών της για ανεξαρτησία, μοιράζεται επίσης πληροφορίες για τη δική της προσωπική διαδρομή.

Εν τω μεταξύ, η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος αποδεικνύουν το εργασιακό τους ήθος αναλαμβάνοντας δουλειές σερβιτόρων, αποδεικνύοντας ότι δεν φοβούνται να αδράξουν τις ευκαιρίες. Δείτε την ενδιαφέρουσα ιστορία πίσω από την καλοκαιρινή απασχόληση της Γαίας και του Άγγελου και τις μελλοντικές προοπτικές που ανοίγονται μπροστά σας.

«Bombshell» για τη Γαία Μερκούρη: Δεν άντεχε τη μητέρα της και πήγε να ζήσει αλλού

Η αποκάλυψη της Δωροθέας Μερκούρη ότι οι κόρες της, η Γαία και η Ηλέκτρα, πήγαν να ζήσουν αλλού επειδή δεν την άντεχαν ήταν σαν βόμβα.

Σχέση με τις κόρες της

Η Δωροθέα Μερκούρη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Όλα για τη ζωή μας με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη και μίλησε για τη σχέση της με τις κόρες της και γιατί έφυγαν για να ζήσουν αλλού.

«Η μητέρα μου και εγώ ήμασταν πολύ κοντά. Ήταν το καταφύγιό μου. Της έλεγα τα πάντα, αλλά καθώς η μητέρα μου μεγαλώνει δεν θέλω να της τα λέω όλα γιατί δεν θέλω να την αναστατώσω. Με τα παιδιά μου είναι εύκολο να σχετιστώ γιατί δεν τους μεταδίδω τα πάντα.

Δεν θέλω να τα κάνω «σκουπιδοτενεκέ» και να τους μεταφέρω αυτά που νιώθω», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

Παιδική θεραπεία

Η Δωροθέα Μερκούρη δήλωσε ότι όταν εκείνη και ο πρώην σύζυγός της χώρισαν, τα παιδιά της ξεκίνησαν θεραπεία για να το αντιμετωπίσουν σωστά.

Στο μεταξύ, δείτε την τρυφερή φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου με την Ελένη Μενεγάκη με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας.

Σεβόμενοι τη ζωή τους

«Έχω κάνει τα πάντα. Έχω πληγωθεί, έχω ερωτευτεί, έχω χωρίσει. Δεν θα ζηλέψω τίποτα από το παιδί μου. Τώρα ζω μια δεύτερη ζωή. Γιατί να ανακατευτώ στη ζωή τους;», δήλωσε η Δωροθέα Μερκούρη.

«Έβλεπα ότι δεν με άντεχαν πια γιατί όσο κι αν θεωρούσα ότι δεν είμαι το κέντρο του σπιτιού και επειδή κάνω θόρυβο στο σπίτι και δεν κάθομαι στη «γωνιά» μου και έβλεπα ότι ενοχλούσα, πήγαν να ζήσουν αλλού», κατέληξε η Δωροθέα Μερκούρη.

Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος εργάζονται

Η εργασία δεν είναι ντροπή! Η Γαία Μερκούρη και ο Άγγελος Λάτσιος για… μια μέρα δουλειάς.

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, προκειμένου να βγάλουν λεφτά το περασμένο καλοκαίρι, δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια.

Την αποκάλυψη έκανε η Έλενα Χριστοπούλου, η οποία αναφέρθηκε στο νεαρό μοντέλο και τον σύντροφό της, Άγγελο Λάτσιο, αναφέροντας ότι «η Γαία και ο Άγγελος Λάτσιος δούλευαν ως σερβιτόροι το καλοκαίρι στα Άχλα της Άνδρου».

«Δουλεύουμε με τη Γαία, είναι ένα από τα νέα μου κορίτσια. Είναι ένα κορίτσι που πιστεύω ότι θα κάνει πολλά πράγματα στο μέλλον, γιατί έχει τόσα πολλά ταλέντα. Πιστεύω ότι θα είναι πολύ καλή πίσω από τις κάμερες, έχει πολύ ωραία εμφάνιση.

Το καλοκαίρι δούλευαν και οι δύο ως σερβιτόροι στα Άχλα. Όλο το καλοκαίρι. Στο ξενοδοχείο που έχει ο Μάκης Παντζόπουλος.

«Είχαμε ένα ραντεβού πριν φύγουν για την Άνδρο. Δούλευαν όλο το καλοκαίρι, δεν ήρθαν σχεδόν καθόλου στην Αθήνα. Δούλεψε και είναι πολύ χαρούμενη με αυτό που κάνει. Κάθισαν για εποχές» είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

«Είναι ένα ζευγάρι, με ωραίο μάγουλο, ευγενικό, νομίζω ότι θα δούμε ωραία πράγματα και από τους δύο στο μέλλον» κατέληξε η Έλενα Χριστοπούλου.

Σχόλια για Angelos Latsios – Gaia Mercouri

Άγγελος Λάτσιος – Γαία Μερκούρη: Τι σχολιάστηκε στην εκπομπή για το ζευγάρι.

To top