Η τραγωδία των Τεμπών στη Θεσσαλονίκη: Κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου

Κηδεία του πυροσβέστη της Θεσσαλονίκης Νικήτα Καραθεοδώρου, θύματος του τραγικού συμβάντος με το τρένο των Τεμπών. Ελάτε μαζί μας να τιμήσουμε τη μνήμη του σήμερα στις 13:00.

Η τραγωδία των Τεμπών στη Θεσσαλονίκη: Κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου>

Περιεχόμενα

  1. Τιμώντας την τραγωδία των Τεμπών: Κηδεία πυροσβέστη της Θεσσαλονίκης
  2. Κηδεία πυροσβέστη: Τραγωδία των Τεμπών

Τιμώντας την τραγωδία των Τεμπών: Κηδεία πυροσβέστη της Θεσσαλονίκης

Σήμερα θα γίνει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά η κηδεία του Νικήτα Καραθεοδώρου, του θαρραλέου 23χρονου πυροσβέστη που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών. Ελάτε μαζί μας να αποτίσουμε φόρο τιμής στη μνήμη του.

Κηδεία πυροσβέστη: Τραγωδία των Τεμπών

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά θα τελεστεί σήμερα η κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου, ο οποίος έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Η οικογένεια του Νικήτα παρακαλεί για δωρεές στο Σύλλογο «Μιλάμε για τον αυτισμό» αντί για στεφάνια. Οι εισφορές μπορούν να κατατεθούν στον ακόλουθο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας: GR76 0110 2380 0000 2380 0579 593.

Ο Νικήτας, κάτοικος Λαγκαδά, κατάγεται από οικογένεια με βαθιές ρίζες στην περιοχή.

Ο πατέρας του, Σάκης, είναι δάσκαλος χορού που σχετίζεται με διακεκριμένο πολιτιστικό οργανισμό, ενώ η μητέρα του, Κατερίνα, είναι κόρη του θρυλικού Νικήτα Μαλιόγλου, διάσημου βετεράνου αθλητή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στις δεκαετίες του ’50 και του ’60.

Η τραγωδία των Τεμπών στη Θεσσαλονίκη: Κηδεία του 23χρονου πυροσβέστη Νικήτα Καραθεοδώρου
To top