Ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει ενώ έψηνε οβελία την Κυριακή του Πάσχα στη Λαμία | LamiaReport.gr

Ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει ενώ ψήνει οβελία την Κυριακή του Πάσχα στη Λαμία. Η οικογένειά του έμεινε απαρηγόρητη την ημέρα των γενεθλίων του. Πηγή: LamiaReport.gr.

Ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει ενώ έψηνε οβελία την Κυριακή του Πάσχα στη Λαμία | LamiaReport.gr>

Περιεχόμενα

  1. Θρήνος: Τραγωδία χτυπά ως ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει ενώ ψήνει αρνί
  2. Θανατηφόρο περιστατικό κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού ψησίματος οβελίας στη Λαμία

Ένα οικογενειακό γλέντι την Κυριακή του Πάσχα μετατράπηκε σε τραγικό όταν ένας 76χρονος Λαμιώτης άφησε την τελευταία του πνοή ενώ έψηνε παραδοσιακούς οβελίες στην αυλή του.

Θρήνος: Τραγωδία χτυπά ως ηλικιωμένος άνδρας πεθαίνει ενώ ψήνει αρνί

Σε τραγωδία μετατράπηκε ένα χαρούμενο οικογενειακό γλέντι στη Λαμία, καθώς ένας 76χρονος άφησε την τελευταία του πνοή μπροστά στα μάτια των μελών της οικογένειάς του, την ώρα που έψηνε έναν παραδοσιακό οβελία.

Σύμφωνα με το LamiaReport.gr, το δυσάρεστο περιστατικό συνέβη το πρωί της Κυριακής του Πάσχα, όταν ο ηλικιωμένος άνδρας έπεσε ξαφνικά από τις σκάλες πηγαίνοντας στην αυλή και χτύπησε στο κεφάλι.

Παρά τις προσπάθειες των μελών της οικογένειάς του που έσπευσαν να του προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες, ο άνδρας δεν ανταποκρινόταν και είχε χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο με γιατρό και διασώστες που προσπάθησαν να τον επαναφέρουν, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Πιστεύεται ότι η πιο πιθανή αιτία του θανάτου του ήταν καρδιακή ανακοπή, η οποία συνέβη ενώ κατέβαινε τις σκάλες.

Τα μέλη της οικογένειάς του ήταν απαρηγόρητα, καθώς ο 76χρονος έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του, ενώ γιόρταζαν επίσης ο εγγονός και ο γαμπρός του. Η γιορτή μετατράπηκε σε πένθος μέσα σε λίγα λεπτά.

Θανατηφόρο περιστατικό κατά τη διάρκεια του παραδοσιακού ψησίματος οβελίας στη Λαμία

Σε ένα τραγικό περιστατικό, ένας 76χρονος Λαμιώτης έφυγε από τη ζωή μπροστά στα μάτια των συγγενών του, ενώ έψηνε παραδοσιακούς οβελίες στην αυλή του σπιτιού του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος έπεσε από τις σκάλες και χτύπησε στο κεφάλι ενώ πήγαινε στην αυλή, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα.

Παρά την άμεση άφιξη ασθενοφόρου με γιατρό και διασώστες, ο άνδρας δεν μπόρεσε να αναζωογονηθεί. Εικάζεται ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή ενώ κατέβαινε τις σκάλες, με αποτέλεσμα τον αιφνίδιο θάνατό του.

Τα μέλη της οικογένειας του εκλιπόντος είναι συντετριμμένα από το περιστατικό, καθώς έφυγε από τη ζωή την ημέρα των γενεθλίων του, ενώ ετοιμάζονταν να το γιορτάσουν.

Η χαρμόσυνη περίσταση μετατράπηκε σε ημέρα πένθους, καθώς η οικογένεια προσπαθούσε να συμφιλιωθεί με την απώλειά της.

Πηγή: Πηγή: LamiaReport.gr.

To top