Ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε και ληστεύτηκε για 80 ευρώ στη Χαλκίδα

Ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε και έμεινε με σπασμένα δόντια από αδίστακτους ληστές στη Χαλκίδα, αναδεικνύοντας την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων κατά των βίαιων εγκλημάτων.

Ηλικιωμένος ξυλοκοπήθηκε και ληστεύτηκε για 80 ευρώ στη Χαλκίδα>

Περιεχόμενα

  1. Ληστές έσπασαν τα δόντια ηλικιωμένου για 80 ευρώ στη Χαλκίδα
  2. Απαιτείται αυστηρή τιμωρία για τους δράστες

Ένας ηλικιωμένος στη Χαλκίδα ξυλοκοπήθηκε άγρια και έμεινε με σπασμένα δόντια από αδίστακτους ληστές που ζητούσαν χρήματα. Το περιστατικό αναδεικνύει την ανάγκη λήψης αυστηρότερων μέτρων κατά των βίαιων εγκλημάτων στην κοινωνία.

Ληστές έσπασαν τα δόντια ηλικιωμένου για 80 ευρώ στη Χαλκίδα

Σε ένα φρικτό περιστατικό στη Χαλκίδα, ένας ηλικιωμένος άνδρας 90 ετών ξυλοκοπήθηκε ανηλεώς από ληστές που του ζήτησαν χρήματα. Οι δράστες τον άφησαν με σπασμένα δόντια και τραύματα σε όλο του το σώμα.

Το θύμα μίλησε στην κάμερα του Star και μοιράστηκε τον εφιάλτη που πέρασε.

Ο κ. George, το 90χρονο θύμα, βρισκόταν στο σπίτι του όταν τρία άτομα εισέβαλαν και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα. Οι ληστές απαίτησαν χρήματα και συνέχισαν να τον χτυπούν ακόμη και όταν εκείνος προσφέρθηκε να τους δώσει όλα όσα είχε.

Ο κ. George μοιράστηκε την οδυνηρή εμπειρία του: «Με σπρώχνει και με γρονθοκόπησε στις γροθιές. Του λέω «ό,τι χρήματα έχω, θα σου τα δώσω». Μου έβγαλαν τα δόντια».

Παρά την έκκληση για βοήθεια, ο κ. George δεν έλαβε καμία βοήθεια από κανέναν κοντινό του. Οι επιτιθέμενοι ήταν δύο γυναίκες και ένας άνδρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας από τους ληστές, ένας 37χρονος, είναι γνωστός για παρόμοια αδικήματα και πρόσφατα αποφυλακίστηκε με αναστολή.

Το ηλικιωμένο θύμα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της Χαλκίδας έδρασαν άμεσα και κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τους τρεις ληστές μέσα σε λίγες ώρες.

Απαιτείται αυστηρή τιμωρία για τους δράστες

Το 90χρονο θύμα εξέφρασε την απογοήτευση και την οργή του προς τη δικαιοσύνη: «Είναι κακοί άνθρωποι, για 100 ευρώ σκοτώνουν! Οι δικαστές πρέπει να τους δικάζουν αυστηρά γιατί τους βγάζουν την επόμενη μέρα και κάνουν την ίδια δουλειά».

Το περιστατικό αναδεικνύει την ανάγκη λήψης αυστηρών μέτρων κατά των βίαιων εγκλημάτων προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια των ευάλωτων ατόμων της κοινωνίας.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του 90χρονου.

To top