Ιωάννα Μαλέσκου: Η χαρά της μητρότητας – Βγάζοντας τη νεογέννητη κόρη της έξω για πρώτη φορά

Ζήστε τη χαρά της μητρότητας καθώς η Ιωάννα Μαλέσκου παίρνει τη νεογέννητη κόρη της στην πρώτη τους εκδρομή. Μοιραστείτε τις πολύτιμες στιγμές μέσα από την ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η χαρά της μητρότητας – Βγάζοντας τη νεογέννητη κόρη της έξω για πρώτη φορά>

Περιεχόμενα

  1. Η χαρούμενη πρώτη έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου με τη νεογέννητη κόρη της
  2. Η Ιωάννα Μαλέσκου γιορτάζει την πρώτη της έξοδο με τη νεογέννητη κόρη της

Η χαρούμενη πρώτη έξοδος της Ιωάννας Μαλέσκου με τη νεογέννητη κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η γνωστή παρουσιάστρια, υποδέχτηκε πρόσφατα στον κόσμο το πρώτο της μωρό.

Μέσω των social media, μοιράζεται τις πολύτιμες πρώτες στιγμές με τη νεογέννητη κόρη της. Μετά από ένα μήνα που περιποιήθηκαν τη μικρή τους χαρά, η Ιωάννα και ο σύζυγός της, Κωνσταντίνος Δανιάς, πήγαν την κόρη τους για την πρώτη της βόλτα ένα απόγευμα του Σαββάτου.

Μη χάσετε τη συγκινητική φωτογραφία που δημοσίευσε, με λεζάντα: «Εδώ είναι με το λουλουδάκι μου». Ζήστε την ευτυχία του ταξιδιού της μητρότητας της Ιωάννας Μαλέσκου στην παρακάτω ανάρτησή της.

Η Ιωάννα Μαλέσκου γιορτάζει την πρώτη της έξοδο με τη νεογέννητη κόρη της

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η γνωστή παρουσιάστρια, δεν μπορούσε να συγκρατήσει την ευτυχία της καθώς έβγαλε για πρώτη φορά έξω τη νεογέννητη κόρη της.

Μετά από ένα μήνα που αγκάλιασε τη γονεϊκότητα με τον σύζυγό της, Κωνσταντίνο Δανιά, η Ιωάννα μοιράστηκε αυτή την πολύτιμη στιγμή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ανέβασε μια συγκινητική φωτογραφία με την κόρη της, γράφοντας στη λεζάντα: «Εδώ είναι με το λουλουδάκι μου». Γίνετε μάρτυρες της χαράς της μητρότητας στην παρακάτω ανάρτηση της Ιωάννας Μαλέσκου.

Ιωάννα Μαλέσκου: Η χαρά της μητρότητας – Βγάζοντας τη νεογέννητη κόρη της έξω για πρώτη φορά
To top