Ηρωική διάσωση στη Ζάκυνθο: Αστυνομικός σώζει μωρό από θερμοπληξία. Συγκινητική μαρτυρία & συναισθηματική ανταλλαγή. Παρακολουθήστε το βίντεο

Διασωθέν μωρό στη Ζάκυνθο: Η ηρωική πράξη και η σπαρακτική μαρτυρία του αστυνομικού. Δείτε το βίντεο για τη συγκινητική στιγμή και την ανταλλαγή συναισθημάτων.

Ηρωική διάσωση στη Ζάκυνθο: Αστυνομικός σώζει μωρό από θερμοπληξία. Συγκινητική μαρτυρία & συναισθηματική ανταλλαγή. Παρακολουθήστε το βίντεο>

Περιεχόμενα

  1. Διάσωση μωρού στη Ζάκυνθο: Η ηρωική πράξη και η συγκινητική μαρτυρία του αστυνομικού
  2. «Ήταν λίγο πριν την θερμοπληξία»: Η ηρωική διάσωση αστυνομικού στη Ζάκυνθο
  3. Τα ένστικτα ενός πατέρα και μια συγκινητική μαρτυρία
  4. Αφόρητη ζέστη και δημόσια οργή

Διάσωση μωρού στη Ζάκυνθο: Η ηρωική πράξη και η συγκινητική μαρτυρία του αστυνομικού

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε στη Ζάκυνθο, καθώς ένας γενναίος αστυνομικός έσωσε ένα μωρό κλειδωμένο σε αυτοκίνητο.

Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο αστυνομικός μοιράζεται την εμπειρία του, τονίζοντας τα πατρικά ένστικτα που τον οδήγησαν να σώσει το παιδί. Η συγκλονιστική μαρτυρία αποκαλύπτει την αγωνία του μωρού και τις ακραίες συνθήκες ζέστης μέσα στο όχημα. Το περιστατικό προκάλεσε την κατακραυγή της κοινής γνώμης, οδηγώντας στη σύλληψη.

Παρακολουθήστε τη συγκινητική στιγμή που το μωρό επιστράφηκε στη μητέρα και την ευγνώμων ανταλλαγή απόψεων. Παρακολουθήστε το βίντεο για την πλήρη εξιστόρηση.

«Ήταν λίγο πριν την θερμοπληξία»: Η ηρωική διάσωση αστυνομικού στη Ζάκυνθο

Το συγκλονιστικό περιστατικό με το μωρό που κλειδώθηκε σε αυτοκίνητο στη Ζάκυνθο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Ο ηρωικός αστυνομικός που έσωσε το παιδί μίλησε για τη συγκινητική διάσωση στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA.

Τα ένστικτα ενός πατέρα και μια συγκινητική μαρτυρία

Ο Σπύρος Μοίρα, πατέρας και ο ίδιος, αφηγείται τη στιγμή που έβγαλε από τη θήκη του το ταλαιπωρημένο μωρό και το κράτησε στην αγκαλιά του, νιώθοντας ένα αίσθημα ευθύνης που τον κυρίευσε.

Μοιράζεται τα ανάμεικτα συναισθήματα και την ευγνωμοσύνη του για την αποτροπή μιας τραγωδίας παρόμοιας με προηγούμενο περιστατικό στην Άρτα.

Αφόρητη ζέστη και δημόσια οργή

Η Μόιρα περιγράφει την κατάσταση του μωρού ως χαμένη και στα πρόθυρα θερμοπληξίας, βουτηγμένη στον ιδρώτα λόγω της υψηλής θερμοκρασίας μέσα στο κλειδωμένο αυτοκίνητο.

Το περιστατικό προκάλεσε την οργή των πολιτών, με αποτέλεσμα την κράτησή τους από τις αρχές.

Η συγκινητική στιγμή της επιστροφής του μωρού στη μητέρα από το νοσοκομείο έφερε δάκρυα στα μάτια της Moira, καθώς το παιδί χαμογελούσε, εκφράζοντας προφανώς ευγνωμοσύνη. Οι γονείς αφέθηκαν ελεύθεροι αφού έδωσαν κατάθεση στον εισαγγελέα.

Παρακολουθήστε το βίντεο που καταγράφει τη διάσωση και τα επακόλουθά της.

To top