Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης: Μια γλυκιά μεταμόρφωση στην Αλεξανδρούπολη

Δείτε τη γλυκιά μεταμόρφωση της Ήβης Αδάμου και του Μιχάλη Κουινέλη στην Αλεξανδρούπολη. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, καθώς ανοίγουν ένα μοναδικό γλυκοπωλείο, προσθέτοντας μια πινελιά μαγείας στους γευστικούς σας κάλυκες.

Ήβη Αδάμου και Μιχάλης Κουινέλης: Μια γλυκιά μεταμόρφωση στην Αλεξανδρούπολη>

Περιεχόμενα

  1. Αδάμου-Κουϊνέλης: Μια γλυκιά μεταμόρφωση στην επαρχία
  2. Αδάμου-Κουϊνέλης: Αγκαλιάζοντας μια νέα ζωή στην επαρχία
  3. Ένα γλυκό όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Αδάμου-Κουϊνέλης: Μια γλυκιά μεταμόρφωση στην επαρχία

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια συναρπαστική αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι», καθώς μοιράστηκε το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα και την πρόσφατη μετακόμισή τους στην Αλεξανδρούπολη.

Με τον σύντροφό της Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους, η Ήβη εκπληρώνει το όνειρό της να ανοίξει ένα μοναδικό γλυκοπωλείο, ενώ ο Μιχάλης διατηρεί ένα μπαρ στην ίδια τοποθεσία.

Βιώστε ένα μαγικό ταξίδι καθώς μπαίνετε στο μαγαζί τους και απολαμβάνετε απολαυστικές λιχουδιές, μετατρέποντας τις συνηθισμένες στιγμές σε παραμύθια.

Αδάμου-Κουϊνέλης: Αγκαλιάζοντας μια νέα ζωή στην επαρχία

Η Ήβη Αδάμου έκανε μια εμφάνιση στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» όπου μοιράστηκε κάποια συναρπαστικά νέα. Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο σύντροφός της, Μιχάλης Κουινέλης, της έκανε έκπληξη μέσω Skype.

Η Ήβη όχι μόνο αποκάλυψε το νέο της εγχείρημα, αλλά αποκάλυψε επίσης ότι μετακόμισαν στην Αλεξανδρούπολη και εγκαταστάθηκαν εκεί μόνιμα με την κόρη τους.

Ένα γλυκό όνειρο γίνεται πραγματικότητα

Η Ήβη εξέφρασε το πάγιο όνειρό της να ανοίξει ένα μοναδικό γλυκοπωλείο στην Αλεξανδρούπολη, το οποίο πλέον έγινε πραγματικότητα. Ο Μιχάλης, ο οποίος έχει ήδη ένα μπαρ εκεί, στηρίζει πλήρως τη νέα επιχειρηματική προσπάθεια της Ήβης.

«Σας προσκαλούμε να μπείτε σε ένα παραμύθι και να απολαύσετε τα υπέροχα γλυκίσματά μας», δήλωσε με ενθουσιασμό η Ivy.

Ο Μιχάλης πρόσθεσε: «Έχουμε κάνει την Αλεξανδρούπολη σπίτι μας. Η Ήβη εδρεύει εδώ, διαχειρίζεται την επιχείρησή της, ενώ παράλληλα εκπληρώνει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Η κόρη μας έχει ξεκινήσει τις δραστηριότητές της εδώ, και ήταν μια τυχερή περίοδος για εμάς με την καραντίνα».

To top