Ήβη Αδάμου: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στα γυρίσματα βίντεοκλιπ

Η γνωστή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου βίντεο κλιπ με τον σύζυγό της Μιχάλη Κουϊνέλη. Λεπτομέρειες άγνωστες.

Ήβη Αδάμου: Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στα γυρίσματα βίντεοκλιπ>

Η γνωστή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της βίντεο κλιπ με τον σύζυγό της Μιχάλη Κουϊνέλη.

Η Ήβη έκανε ανάρτηση για το περιστατικό αλλά απέφυγε να μοιραστεί λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

Η Ήβη Αδάμου νοσηλεύεται μετά τα γυρίσματα βίντεο κλιπ

Η γνωστή τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της βίντεο κλιπ με τον σύζυγό της, Μιχάλη Κουϊνέλη.

Σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανέφερε ότι επισκέφθηκε το γιατρό μετά το περιστατικό, αποφεύγοντας ωστόσο να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάστασή της.

«Λοιπόν, αυτό πήγε καλά… στο γιατρό. Το καινούργιο μας τραγούδι με τον Μιχάλη Κουϊνέλη το έκανα μάλιστα την ημέρα των γυρισμάτων. Υπέροχα. Σαν υγεία, τίποτα», έγραψε η Ήβη Αδάμου.

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια την δείχνει ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, με το πρόσωπό της να καλύπτεται εν μέρει από μια μάσκα.

Οι θαυμαστές της δημοφιλούς καλλιτέχνιδας της εύχονται ταχεία ανάρρωση και περιμένουν με ανυπομονησία περαιτέρω ενημέρωση για την υγεία της.

Η διάσημη τραγουδίστρια Ήβη Αδάμου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά από ατύχημα στα γυρίσματα βίντεο
To top