Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: «Είναι ο πρωθυπουργός του αιώνα»

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης εγκωμιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «πρωθυπουργό του αιώνα» σε ένα ηχηρό αφιέρωμα.

Καρατζαφέρης για Μητσοτάκη: «Είναι ο πρωθυπουργός του αιώνα»>

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης χαιρετίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως τον «πρωθυπουργό του αιώνα» για την εξαιρετική νίκη του, συγκεντρώνοντας ευρεία αποδοχή.

Ο αντίκτυπος αυτού του επαίνου αντηχούσε στους τηλεοπτικούς δέκτες και στα κέντρα ελέγχου, αφήνοντας ανεξίτηλη εντύπωση στους τηλεθεατές που ήταν συντονισμένοι στη συχνότητα του Φαλήρου. Η προβολή του Μητσοτάκη επεκτείνεται πέρα από τα σύνορα, με τους ηγέτες στην Ευρώπη να διεκδικούν την ευκαιρία να του σφίξουν το χέρι.

Τέτοιοι έπαινοι ξεπερνούν τις συγκρίσεις ιστορικών προσωπικοτήτων, ανεβάζοντας το κύρος του Μητσοτάκη σε πρωτοφανή ύψη.

«Είναι ο πρωθυπουργός του αιώνα»: Καρατζαφέρης εξήρε τον Μητσοτάκη

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης επαίνεσε τον Μητσοτάκη για την αξιοσημείωτη νίκη του, χαρακτηρίζοντάς τον «πρωθυπουργό του αιώνα».

Ο έπαινος είχε τόσο μεγάλη απήχηση που αντήχησε σε τηλεοπτικούς δέκτες και αίθουσες ελέγχου, καθηλώνοντας τους τηλεθεατές που είχαν την τύχη να παρακολουθήσουν τη στιγμή στη συχνότητα του Φαλήρου.

Ο κ. Καρατζαφέρης συνέχισε να περιγράφει τον Κυριάκο ως μια προσωπικότητα μεγάλης σημασίας, σημειώνοντας ότι στην Ευρώπη οι ηγέτες ανταγωνίζονται για την ευκαιρία να του σφίξουν το χέρι.

Τέτοιοι χαρακτηρισμοί ξεπερνούν τη σφαίρα του Μωυσή, των τσίτων, των σιμουλτάνων, του Τσόρτσιλ και του Ηρακλή, δίνοντας μια νέα διάσταση στο μέγεθος των επιτευγμάτων του Μητσοτάκη.

To top