Καταγγελία: Απολύσεις fast track από τον δήμαρχο Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων

Καταγγελία κατά του δημάρχου Μπακογιάννη: Fast track απολύσεις στον Δήμο Αθηναίων. Καταγγελίες για παρατυπίες και έλλειψη απαιτούμενων προσόντων. Η εργατική αντιπολίτευση υπόσχεται να αγωνιστεί για τη δικαιοσύνη.

Καταγγελία: Απολύσεις fast track από τον δήμαρχο Μπακογιάννη στον δήμο Αθηναίων>

Περιεχόμενα

  1. Μπακογιάννη: Δήμος Αθηναίων – Ταχείες απολύσεις
  2. Ισχυρισμοί για παρατυπίες και πιέσεις
  3. Επηρεαζόμενοι εργαζόμενοι και αθέμιτη μεταχείριση
  4. Αγώνας για δικαιοσύνη

Καταγγελία εργαζομένων: Μπακογιάννη στο Δήμο Αθηναίων. Καταγγελίες για παρατυπίες και πιέσεις έρχονται στην επιφάνεια καθώς απολύονται συμβασιούχοι χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα.

Η Εργατική Αντιπολίτευση αμφισβητεί τις ενέργειες του δημάρχου και υπόσχεται να αγωνιστεί για τη δικαιοσύνη.

Μπακογιάννη: Δήμος Αθηναίων – Ταχείες απολύσεις

Η Εργατική Αντεπίθεση έχει καταθέσει σοβαρή καταγγελία κατά του δημάρχου Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη, με την οποία καταγγέλλει ταχύτατες απολύσεις συμβασιούχων από τους Προσωρινούς Πίνακες της Πρόσκλησης 3Κ/2018 του ΑΣΕΠ.

Η καταγγελία περιγράφει τη διαδικασία ως «όργιο παρατυπιών και αφόρητων πιέσεων».

Ισχυρισμοί για παρατυπίες και πιέσεις

Η Εργατική Αντιπολίτευση τονίζει ότι οι απολυμένοι συνάδελφοι δεν διέθεταν κάρτες μέλους της ΟΝΝΕΔ και της ΝΔ, γεγονός που υποδηλώνει έλλειψη των απαιτούμενων προσόντων.

Η ανακοίνωση αμφισβητεί τον δήμαρχο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ακόμη και αν οι δικαστικές αποφάσεις απαιτούσαν την απόλυσή τους, το αποτέλεσμα θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν είχαν κάρτα μέλους της ΝΔ.

Επηρεαζόμενοι εργαζόμενοι και αθέμιτη μεταχείριση

Σε ένα λεπτομερές δελτίο τύπου, η Αντεπίθεση των Εργαζομένων περιγράφει τις συνθήκες γύρω από τις απολύσεις.

Ο δήμαρχος κατηγορείται για επίσπευση των δικαστικών αποφάσεων, αγνοώντας τις χαμένες εργάσιμες ημέρες, τις αργίες και άλλα δικαιώματα των συμβασιούχων. Αναφέρονται επίσης ακραίες περιπτώσεις απολύσεων υπό πίεση, συμπεριλαμβανομένων απειλών προς τους εργαζόμενους στο νοσοκομείο.

Αγώνας για δικαιοσύνη

Οι εργαζόμενοι εκφράζουν την αποφασιστικότητά τους να αγωνιστούν για τα δικαιώματά τους και δεσμεύονται να εξετάσουν περαιτέρω το θέμα στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η καταγγελία ρίχνει φως στη μεταχείριση των συμβασιούχων εργαζομένων και υπογραμμίζει τον συνεχή αγώνα για τα προς το ζην.

To top