Κατερίνα Γερονικολού: Σκέψεις για τη μητρότητα και τη συνεργασία | Αποκλειστική συνέντευξη

Δείτε τις σκέψεις της Κατερίνας Γερονικολού για τη μητρότητα και τη συνεργασία της σε μια αποκλειστική συνέντευξη στα γυρίσματα της ταινίας «Κουραμπιέδες από το χιόνι». Δείτε τώρα!

Κατερίνα Γερονικολού: Σκέψεις για τη μητρότητα και τη συνεργασία | Αποκλειστική συνέντευξη>

Περιεχόμενα

  1. Κατερίνα Γερονικολού: Αφήνοντας τη μητρότητα στη μοίρα
  2. Κατερίνα Γερονικολού: «Αφήνοντας στη μοίρα τη μητρότητα»

Κατερίνα Γερονικολού: Αφήνοντας τη μητρότητα στη μοίρα

Δείτε τι είχε να πει η Κατερίνα Γερονικολού, γνωστή ηθοποιός, για τη συνεργασία της και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα.

Σε αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέτη, στα γυρίσματα του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από το χιόνι», στο μαγευτικό Τσεπέλοβο Ιωαννίνων, η Γερονικολού εξέφρασε τον θαυμασμό της για τον Τσιμιτσέλη ως σκηνοθέτη και μίλησε για την προσωπική και επαγγελματική της ζωή. Μάθετε περισσότερα στο βίντεο.

Κατερίνα Γερονικολού: «Αφήνοντας στη μοίρα τη μητρότητα»

Η δημοφιλής εκπομπή «Mega Καλημέρα» επισκέφθηκε πρόσφατα τη μαγευτική πόλη Τσεπέλοβο στα Ιωάννινα για μια αποκλειστική ματιά στα παρασκήνια του σκηνοθετικού ντεμπούτου του Γιάννη Τσιμιτσέλη, «Κουραμπιέδες από το χιόνι».

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, η Κατερίνα Γερονικολού, μία από τις πρωταγωνίστριες της ταινίας, κάθισε μαζί με τον δημοσιογράφο Σαράντη Μαριέττη για να μιλήσει για τον ρόλο της, τη σχέση της και τις σκέψεις της για τη μητρότητα.

Εκφράζοντας τον θαυμασμό της για τον Γιάννη Τσιμιτσέλη ως σκηνοθέτη, η κ. Γερονικολού δήλωσε: «Αισθάνομαι προνομιούχα που βρίσκομαι υπό την καθοδήγηση του Γιάννη Τσιμιτσέλη.

Διαθέτει εξαιρετικό ταλέντο και αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουριά να δουλεύω μαζί του. Το να τον παρατηρώ πίσω από την κάμερα είναι πραγματικά συναρπαστικό. Ακόμη και αν δεν με είχε επιλέξει για αυτή την ταινία, δεν θα παραπονιόμουν. Τα προσωπικά ζητήματα είναι ξεχωριστά από τα επαγγελματικά».

Η κ. Γερονικολού αποκάλυψε επίσης τη συμπάθειά της για τα παιδιά, δηλώνοντας: «Έχω μια βαθιά αγάπη για τα παιδιά. Το αν θα γίνω μητέρα ή όχι, έχω αναθέσει αυτή την απόφαση σε μια ανώτερη δύναμη.

Ως παιδί, συνήθιζα να βιώνω ζήλια, αλλά καθώς μεγάλωσα, δεν είναι πλέον θέμα για μένα».

Καθώς η συζήτηση έφτασε στο τέλος της, η Γερονικολού αναφέρθηκε στο θέμα του γάμου, λέγοντας: «Ο γάμος δεν είναι κάτι που εξετάζω ενεργά. Δεν αισθάνομαι την ανάγκη να δεθώ με τα δεσμά του γάμου.

Επιπλέον, δεν έχω γίνει μάρτυρας οποιασδήποτε προσπάθειας να φλερτάρει ο Γιάννης μπροστά μου, εκτός κι αν το έχω ξεχάσει τελείως».

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το βίντεο.

To top