Κατερίνα Στανίση: Ένα συγκινητικό ταξίδι θριάμβου και δακρύων

Παρακολουθήστε τη συγκινητική στιγμή που τα λόγια του αδελφού της Κατερίνας Στανίση την κάνουν να δακρύσει. Εξερευνήστε το εξαιρετικό ταξίδι της ζωής της από τη Γερμανία στην Ελλάδα στην εκπομπή του Alpha με την Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Στανίση: Ένα συγκινητικό ταξίδι θριάμβου και δακρύων>

Δείτε το συναισθηματικό ταξίδι της Κατερίνας Στανίση καθώς μοιράζεται την αξιοσημείωτη ιστορία της ζωής της, από τη Γερμανία στην Ελλάδα, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Παρακολουθήστε τη συγκινητική στιγμή που τα λόγια του αδελφού της την αφήνουν να δακρύσει.

Κατερίνα Στανίση: «Έσπασε» ακούγοντας τον αδερφό της! «Δεν απόλαυσε την παιδική της ζωή»

«Μεγάλωσα στη Γερμανία και άρχισα να τραγουδάω σε ηλικία 16 ετών. Αν και μου άρεσε το τραγούδι, δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα γινόμουν επαγγελματίας τραγουδιστής. Τα χρόνια που πέρασα στο εξωτερικό αποτέλεσαν πρόκληση.

Αντιμετωπίζαμε σκληρούς χειμώνες και με τον αδελφό μου να είναι νεογέννητος, είχαμε πολύ λίγα χρήματα. Ζήτησα βοήθεια από μια ευγενική Γερμανίδα και εκείνη με συμβούλεψε να ζητήσω βοήθεια από τις καλόγριες.

Ανακάλυψα ένα κάρο και όταν η Ηγουμένη έμαθε για την κατάστασή μου, μου το πρόσφερε απλόχερα», αποκάλυψε η Κατερίνα Στανίση, αναλογιζόμενη το παρελθόν της.

Κατά τη διάρκεια της εκπομπής, προβλήθηκε ένα συγκλονιστικό βίντεο με τον αδελφό της Κατερίνας, Ανδρέα, να μιλάει για την αδελφή του, αφήνοντάς την να μην μπορεί να συγκρατήσει τα συναισθήματά της.

To top