Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλυπτικός ύπνος στη λιμουζίνα του πεθερού του

Δείτε την αποκάλυψη της Κατερίνας Στικούδη ότι κοιμάται στη λιμουζίνα του πεθερού της λόγω της πίεσης της δουλειάς της. Διαβάστε περισσότερα για την ειλικρινή συνέντευξή της στο «Happy Day» και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Κατερίνα Στικούδη: Αποκαλυπτικός ύπνος στη λιμουζίνα του πεθερού του>

Περιεχόμενα

  1. Κατερίνα Στικούδη: Οι προκλήσεις της επαγγελματικής της διαδρομής
  2. Μια ματιά στη ζωή της Κατερίνας Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη, η γνωστή τραγουδίστρια, ανοίγεται για τα επαγγελματικά της σχέδια και αποκαλύπτει μια εκπληκτική εμπειρία, καθώς κοιμήθηκε στη λιμουζίνα του πεθερού της λόγω πίεσης που είχε σχέση με τη δουλειά της.

Μάθετε περισσότερα για την ειλικρινή αποκάλυψή της και τις προκλήσεις που αντιμετώπισε στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day» στον Alpha.

Κατερίνα Στικούδη: Οι προκλήσεις της επαγγελματικής της διαδρομής

Η Κατερίνα Στικούδη μίλησε πρόσφατα για τις απαιτήσεις της καριέρας της, μοιραζόμενη ένα αναπάντεχο ανέκδοτο σχετικά με τις νύχτες που κοιμόταν στην πολυτελή λιμουζίνα του πεθερού της λόγω της πίεσης που ασκούσε η δουλειά της.

Μια ματιά στη ζωή της Κατερίνας Στικούδη

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης στη δημοφιλή εκπομπή «Happy Day» στον Alpha, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα τωρινά και μελλοντικά της σχέδια.

Αποκάλυψε ότι κάποια στιγμή, ο μεγάλος φόρτος εργασίας της άφησε ελάχιστο χρόνο για να πάει σπίτι, με αποτέλεσμα να περάσει μερικές νύχτες κοιμώμενη στην ευρύχωρη λιμουζίνα του πεθερού της.

«Ενώ κυκλοφορούν φήμες, τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί ή ανακοινωθεί. Βρισκόμαστε σε συζητήσεις και ταυτόχρονα σε αναμονή.

Μπορείτε να φανταστείτε αν αναλάμβανα τόσο το ‘My Style Rocks’ όσο και το ‘J2US’; Θεέ μου! Αποκλείεται! Θα προτιμούσα να κοιμηθώ σε ένα αυτοκίνητο, όπως ακριβώς έκανα και πριν. Ναι, το έχω κάνει αυτό», μοιράστηκε η τραγουδίστρια.

Η Κατερίνα Στικούδη συνέχισε: «Υπήρχαν περιπτώσεις που δεν μπορούσα να πάω σπίτι και η λιμουζίνα του πεθερού μου, με τον μεγάλο της χώρο, έγινε το προσωρινό μου καταφύγιο. Δεν είναι απλώς ένα αυτοκίνητο, είναι σαν ένα πραγματικό σπίτι.

Περνούσα 1-2 ώρες εκεί για να ξεκουράσω για λίγο τα μάτια μου. Αλλά δεν θα το έκανα ξανά».

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης παρακάτω.

To top