«Κρυφός γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον εγγονό του Σκλαβενίτη» – Αποκαλύφθηκαν μυστικά

Η Ευαγγελία Αραβανή παντρεύτηκε κρυφά τον Σπύρο Λάζαρη, εγγονό της ισχυρής οικογένειας Σκλαβενίτη, στη Λευκάδα. Μάθετε για το διακριτικό τους ειδύλλιο εδώ.

«Κρυφός γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον εγγονό του Σκλαβενίτη» – Αποκαλύφθηκαν μυστικά>

Περιεχόμενα

  1. Ο μυστικός γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον εγγονό του Σκλαβενίτη
  2. Η κατάσταση της οικογένειας Σκλαβενίτη για το γάμο
  3. Προφίλ και προηγούμενες σχέσεις του Σπύρου Λάζαρη
  4. Η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Σπύρου Λάζαρη
  5. Αντιδράσεις της οικογένειας Σκλαβενίτη
  6. Η ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού μαζί

Η Ευαγγελία Αραβανή, ένα από τα πιο πολυφωτογραφημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον Σπύρο Λάζαρη, έναν επιχειρηματία χαμηλών τόνων, ο οποίος στην πραγματικότητα είναι μέλος μιας από τις πιο ισχυρές επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας, της οικογένειας Σκλαβενίτη. Το ζευγάρι σχεδίασε τον γάμο του κάτω από άκρα μυστικότητα και ένας από τους αυστηρούς όρους που έθεσε η οικογένεια του Σπύρου ήταν να γίνει διακριτικά ο γάμος και να υπογραφεί προγαμιαίο συμβόλαιο πριν από αυτόν.

Μάθετε περισσότερα για τη σχέση του ζευγαριού και την αντίδραση της οικογένειας Σκλαβενίτη σε αυτό το άρθρο.

Ο μυστικός γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον εγγονό του Σκλαβενίτη

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Σπύρου Λάζαρη, ενός 41χρονου επιχειρηματία, ο οποίος κρατά τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παντρευτεί στη Λευκάδα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα και τη δημοσιότητα, και έζησε μαζί για πάνω από ένα χρόνο πριν το γάμο.

Η κατάσταση της οικογένειας Σκλαβενίτη για το γάμο

Ο Σπύρος Λάζαρης είναι μέλος της οικογένειας Σκλαβενίτη, μιας από τις ισχυρότερες επιχειρηματικές οικογένειες της χώρας. Η οικογένεια έθεσε αυστηρό όρο να γίνει διακριτικά ο γάμος και να υπογραφεί πριν από αυτόν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Προφίλ και προηγούμενες σχέσεις του Σπύρου Λάζαρη

Το 2015, η Στέλλα Καλλή φημολογείται ότι είχε σχέση με τον Σπύρο Λάζαρη. Ωστόσο, ο επιχειρηματίας δεν θέλει να δώσει λαβές για σχόλια, αφού το διαζύγιό του δεν ήταν ακόμα επίσημο.

Ο Λάζαρης είναι ζευγάρι εδώ και δύο χρόνια με την Ευαγγελία Αραβανή και το ζευγάρι πρόκειται σύντομα να παντρευτεί.

Η σχέση της Ευαγγελίας Αραβανή και του Σπύρου Λάζαρη

Η σχέση του ζευγαριού έχει περάσει από αρκετά crash tests, αλλά κατάφεραν να διατηρήσουν τη σχέση τους, πάντα με απόλυτη διακριτικότητα.

Μοιράζονται τον χρόνο τους ανάμεσα στην Πάρο και την Αθήνα, όπου ο Λάζαρης έχει δικό του ξενοδοχείο στο νησί, ενώ στα νότια προάστια της Αθήνας διατηρεί ένα από τα πιο γνωστά all day bars. Πρόσφατα, το ζευγάρι έκανε ένα ταξίδι πριν από τα Χριστούγεννα στο Μιλάνο, το πρώτο τους ταξίδι μετά την πανδημία.

Αντιδράσεις της οικογένειας Σκλαβενίτη

Η οικογένεια Σκλαβενίτη θορυβήθηκε από την εξέλιξη στην προσωπική ζωή του Λάζαρη, διότι γνώριζε ότι ο Σπύρος θα έμπαινε αναπόφευκτα στο προσκήνιο, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά τους όταν ξεκίνησε η σχέση τους το 2019.

«Κρυφός γάμος της Ευαγγελίας Αραβανή με τον εγγονό του Σκλαβενίτη» – Αποκαλύφθηκαν μυστικά

Η ευτυχισμένη ζωή του ζευγαριού μαζί

Η Ευαγγελία Αραβανή έχει βρει την ευτυχία με τον Σπύρο Λάζαρη, ο οποίος την κάνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ, παρόλο που έχει απομακρυνθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το ζευγάρι κρατάει φανατικά τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ο επιχειρηματίας είναι χαμηλών τόνων.

To top