Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά: Ποιος κληρονόμησε την περιουσία και την τάξη του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Μάθετε για την κληρονομιά του Δημήτρη Κοντομηνά και την εντολή του για τα οικονομικά της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Δείτε ποιοι έλαβαν τις περιουσίες του αείμνηστου επιχειρηματία.

Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά: Ποιος κληρονόμησε την περιουσία και την τάξη του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου>

Περιεχόμενα

  1. Διανομή της περιουσίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
  2. Διαθήκη και διανομή της περιουσίας του Κοντομηνά
  3. Η συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha και την Τάξη Κοντομηνά

Δείτε τα τελευταία νέα για τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαρτίου 2022, αφήνοντας πίσω του μια μεγάλη περιουσία.

Μάθετε ποιος κληρονόμησε την περιουσία του και την παραγγελία που έδωσε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη Ροδίτισσα παρουσιάστρια.

Διανομή της περιουσίας του Δημήτρη Κοντομηνά και της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο αείμνηστος Έλληνας επιχειρηματίας, έφυγε από τη ζωή στις 10 Μαρτίου 2022, αφήνοντας πίσω του μια σημαντική περιουσία. Πριν φύγει από τη ζωή, αποφάσισε να κάνει τη διαθήκη του και να διανείμει την περιουσία του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κοντομηνάς άφησε σχεδόν όλα τα περιουσιακά του στοιχεία στη μοναχοκόρη του, Μαρία, συμπεριλαμβανομένων πολλών ακινήτων στη Βαρυμπόμπη και στο Μανχάταν. Φρόντισε επίσης να προνοήσει για τη σύντροφό του, Lori Holcomb, χαρίζοντάς της το διαμέρισμά τους στις ΗΠΑ.

Ωστόσο, ο Κοντομηνάς δεν ξέχασε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, τη Ροδίτισσα παρουσιάστρια, και έδωσε εντολή στους ανθρώπους του να την αφήσουν στην ησυχία της και να μην παρεμβαίνουν στα οικονομικά της έσοδα από την προηγούμενη συνεργασία της με τον Alpha.

Διαθήκη και διανομή της περιουσίας του Κοντομηνά

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήθελε να τακτοποιήσει τα οικονομικά του και να διανείμει την περιουσία του, δεδομένης της πώλησης του καναλιού Kantzas.

Βασική προτεραιότητα του επιχειρηματία ήταν η μοναχοκόρη του, Μαρία, στην οποία άφησε σχεδόν όλη την περιουσία του. Φρόντισε να εξασφαλίσει το μέλλον της και το μέλλον της οικογένειάς της. Επιπλέον, χάρισε στη σύντροφό του, Lori Holcomb, το διαμέρισμά τους στις ΗΠΑ.

Η συνεργασία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον Alpha και την Τάξη Κοντομηνά

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έδωσε εντολή στους ανθρώπους του να μην εγείρουν κανένα θέμα σχετικά με τις οικονομικές απολαβές της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου από τη συνεργασία της με τον Alpha τα προηγούμενα χρόνια.

Ο αείμνηστος επιχειρηματίας σεβόταν τις συμφωνίες που είχε κάνει με τη διοίκηση του σταθμού και ήθελε να την αφήσουν ήσυχη. Παρά το θάνατό του, η εντολή Κοντομηνά ισχύει και η Σπυροπούλου μπορεί να είναι σίγουρη ότι οι αποδοχές της είναι ασφαλείς.

Κτήμα του Δημήτρη Κοντομηνά: Ποιος κληρονόμησε την περιουσία και την τάξη του για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
To top