Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται να κατασκευάσει το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ, εκπληρώνοντας το όνειρο των φιλάθλων της Θεσσαλονίκης. Ενημερωθείτε για τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με αυτή τη συναρπαστική εξέλιξη.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κατασκευή του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη>

Περιεχόμενα

  1. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του ΠΑΟΚ
  2. Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι αποφασισμένος να χτίσω το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ»
  3. Μια υπόσχεση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύεται για την κατασκευή νέου υπερσύγχρονου γηπέδου του ΠΑΟΚ

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε σταθερά για την κατασκευή του πολυαναμενόμενου νέου γηπέδου της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στη Δυτική Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου, ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε στις προσδοκίες των οπαδών του ΠΑΟΚ και διαβεβαίωσε τους κατοίκους και τους υποστηρικτές του ότι η υλοποίηση του γηπέδου του Δικεφάλου βρίσκεται προ των πυλών.

Η ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης σηματοδοτεί ένα σημαντικό ορόσημο στην πολεοδομική διαδικασία και ο κ. Μητσοτάκης τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τους επενδυτές για την υλοποίηση του σύγχρονου ποδοσφαιρικού γηπέδου στη Θεσσαλονίκη.

Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη: «Είμαι αποφασισμένος να χτίσω το νέο υπερσύγχρονο γήπεδο του ΠΑΟΚ»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεσμεύτηκε για την κατασκευή του νέου γηπέδου της Τούμπας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Δυτική Θεσσαλονίκη στις 10 Ιουνίου.

Η ανακοίνωση έγινε δεκτή με ενθουσιασμό από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, καθώς περιμένουν εδώ και καιρό την πραγματοποίηση του ονείρου τους. Εν τω μεταξύ, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σφύζουν από σχόλια για τον Αλέξη Τσίπρα.

Μια υπόσχεση για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, κάτοικοι της περιοχής και οπαδοί του ΠΑΟΚ ρωτούσαν με προθυμία για την πρόοδο του νέου γηπέδου του «Δικεφάλου». Ο κ. Μητσοτάκης τους διαβεβαίωσε ότι η κατασκευή της Νέας Τούμπας θα γίνει πράγματι πραγματικότητα.

Τόνισε τη σημασία της εκπλήρωσης αυτής της δέσμευσης προς όφελος της Βόρειας Ελλάδας και υπογράμμισε την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος για τις χρήσεις γης, ένα σημαντικό βήμα στην πολεοδομική διαδικασία.

«Όσον αφορά τον πολεοδομικό σχεδιασμό, έχουμε εκπληρώσει τις υποχρεώσεις μας. Τώρα, ήρθε η ώρα να συνεργαστούμε με τον επενδυτή για να κατασκευάσουμε επιτέλους το γήπεδο του ΠΑΟΚ.

Στόχος μας είναι να αντιμετωπίσουμε τους όποιους προβληματισμούς και να δώσουμε στη Θεσσαλονίκη ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο, τουλάχιστον στην αρχική του φάση», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

To top