Μάκης Βορίδης: Δυνατότητα τρίτων εκλογών χωρίς αυτοδυναμία

Ο Μάκης Βορίδης θέτει το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών χωρίς αυτοδυναμία. Συζητείται η έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων. Αναλύεται η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάκης Βορίδης: Δυνατότητα τρίτων εκλογών χωρίς αυτοδυναμία>

Ο Μάκης Βορίδης θέτει το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών χωρίς αυτοδυναμία, τονίζοντας την έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των κομμάτων. Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία, η τρίτη ψηφοφορία καθίσταται αναπόφευκτη.

Ο Βορίδης προβληματίζεται για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, αποδίδοντάς την σε πολλαπλούς παράγοντες και υποδεικνύοντας βαθύτερους βαθύτερους λόγους.

Μάκης Βορίδης: Δυνατότητα τρίτων ψηφοδελτίων χωρίς αυτοδυναμία

Ο Μάκης Βορίδης, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, έθεσε το ενδεχόμενο τρίτων εκλογών εάν δεν επιτευχθεί αυτοδυναμία μέχρι τις 25 Ιουνίου.

Σε συνέντευξή του στο Mega, ο κ. Βορίδης τόνισε την έλλειψη συνεργασίας μεταξύ των πολιτικών κομμάτων και την ανάγκη να καθοριστεί το επιθυμητό. Δήλωσε ότι χωρίς αυτοδυναμία, η τρίτη ψηφοφορία θα είναι αναπόφευκτη.

Όσον αφορά την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Βορίδης επεσήμανε ότι υπάρχουν πολλαπλοί λόγοι για την κατάρρευση, υποδηλώνοντας βαθύτερους υποκείμενους παράγοντες.

Προειδοποίησε κατά της πρόωρης συζήτησης για αναγέννηση, αναγνωρίζοντας ότι τα λάθη της τελευταίας στιγμής μπορεί να επιδείνωσαν την κατάσταση. Ο Βορίδης πιστεύει ότι η γέννηση του ΣΥΡΙΖΑ επηρεάστηκε από συγκεκριμένες συνθήκες.

To top