Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Είμαι νεράιδα, προσελκύω μόνο νεότερους άνδρες»

Δείτε γιατί η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, γνωστή και ως Tinker Bell, προσελκύει νεότερους άνδρες και γιατί οι γιοι της δεν γνωρίζουν την ηλικία της.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: «Είμαι νεράιδα, προσελκύω μόνο νεότερους άνδρες»>

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, γνωστή ως Tinker Bell, αποκάλυψε πρόσφατα την έλξη της για πολύ νεότερους άνδρες, δηλώνοντας ότι ως νεράιδα, τους ελκύει φυσικά.

Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε περισσότερα για τον περιπετειώδη τρόπο ζωής της και γιατί ακόμη και οι γιοι της δεν γνωρίζουν την ηλικία της.

Μαριλένα Παναγιωτοπούλου: Μια νεράιδα που προσελκύει πολύ νεότερους άνδρες

Η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου, γνωστή ως Tinker Bell, εξομολογήθηκε πρόσφατα στη Μαίρη Αρώνη ότι είναι μαγνήτης για τους νεότερους άνδρες. Σύμφωνα με τα δικά της λόγια, «μόνο εγώ η ίδια κάνω ακραία πράγματα».

Μέσα σε πέντε λεπτά, άλλαξε την επαγγελματική της πορεία στα μέσα μαζικής ενημέρωσης μόνο και μόνο για να βοηθήσει έναν άντρα που ήταν ερωτευμένη.

Ως νεράιδα, η Μαριλένα φαίνεται να προσελκύει εύκολα τους νεότερους άντρες. «Ναι, με φλερτάρουν πολύ νεότεροι άνδρες», παραδέχεται. «Είμαι πολύ, πολύ τυχερή σε αυτόν τον ρόλο και είμαι η Τίνκερμπελ άλλωστε, το ξέρετε πολύ καλά.

Ένας νεότερος άντρας μπορεί να σταθεί μόνος του δίπλα μου, γιατί οι μεγαλύτεροι άντρες δεν μπορούν να με ακολουθήσουν στη νυχτερινή ζωή».

Η γοητεία της Μαριλένας στους νεότερους άνδρες φαίνεται να πηγάζει από την περιπετειώδη φύση της. «Ακόμα και οι γιοι μου δεν ξέρουν την ηλικία μου», αποκαλύπτει. «Με φλερτάρουν πολύ νεότεροι άνδρες.

Είμαι νεράιδα, οπότε ως νεράιδα προσελκύω νεότερους άντρες».

Παρά το γεγονός ότι η ηλικία της είναι ένα μυστήριο, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου συνεχίζει να αγκαλιάζει τη νεανική της ενέργεια και να αγκαλιάζει τη ζωή στο έπακρο.

To top